asdf

Előzetesek

A szabadság ötven árnyalata - Szinkronos előzetes

2017. november 06.
Az Ötven árnyalat-trilógia a végéhez közeledik. Jövő februárban láthatjuk moziban A szabadság ötven árnyalatát, amelyhez végre itt az első magyar előzetes.

Új mutánsok - Szinkronos előzetes

2017. november 03.
Befutott végre a jövőre mozikba kerülő Új mutánsok magyar előzetese. Az X-Men franchise legújabb fejezete az Új mutánsok közé vezeti majd a nézőt, akik az X-csapat új generációját képviselik.

Vakrandim az élettel - Szinkronos előzetes

2017. november 03.
Marc Rothemun új játékfilmje, a „Vakrandim az élettel” igaz történeten alapszik. Az Oscar-díjra jelölt rendező („Sophie Scholl” – Aki szembeszállt Hitlerrel, legjobb rendező jelölés) egy igazán szívmelengető játékfilmet mutat be Kostja Ulmann főszereplésével.

The Commuter - Nincs kiszállás - Szinkronos előzetes

2017. november 02.
Úgy tűnik Liam Neeson napját már megint elrontják. Ugyanis jövőre érkezik a mozikba Neeson főszereplésével Jaume Collet-Serra új filmje, a The Commuter - Nincs kiszállás, amelyhez itt az első magyar előzetes.

A széf - Feliratos előzetes

2017. október 30.
James Franco egy szokatlan bankrablásba csöppen és Clint Eastwood lánya, Francesca Eastwood is keménykedik vele. Itt A széf feliratos előzetese.

Thor - Ragnarök - Szinkronos előzetesek

2017. október 29.
Már csak pár nap és moziban a harmadik különálló Thor film és úgy tűnik (az előzetesek alapján), hogy ez lesz a legvagányabb rész. Az asgardi isten Hulk-kal kerül összetűzésbe, és otthona is veszélybe kerül!

Valami Amerika 3. - Első előzetes

2017. október 25.
Júniusban vette kezdetét a Valami Amerika 3. című nagyjátékfilm forgatása, amit augusztusban be is fejeztek és itt az első kis videós ízelítő, illetve az első hivatalos jelenetfotó.

Az igazság ligája - Új, szinkronos előzetes

2017. október 23.
Az Igazság Ligája legújabb előzetesében végre Superman is felbukkan! Itt a közel 3 perces magyar videó.

Bőrpofa - Szinkronos előzetes

2017. október 18.
A texasi láncfűrészes mészárlás 1974-ben világszerte sokkolta a mozinézőket kendőzetlen brutalitásával és nyers képi világával. A család feje, Bőrpofa, aki motoros fűrésszel csonkította meg áldozatait, a filmtörténelem ikonikus gonoszává vált, a film maga pedig a műfaj klasszikusává.

A Viszkis - Új előzetes

2017. október 17.
Az elmúlt évtized egyik legjobban várt története: a viszkis rablóról szóló akciófilm november 23-án kerül mozikba. Ütős és lendületes előzetest kapott a megtörtént eseményeket feldolgozó film.

Eszeveszett esküvő - Feliratos előzetes

2017. október 16.
Minden idők legsikeresebb francia filmje az Életrevalók, nem csoda hát, hogy a film rendezőpárosának új alkotását, az Eszeveszett esküvőt is kiemelt figyelem kíséri. A vígjátékot már bemutatták a francia mozik, óriási érdeklődés közepette: a hétvégén hazájában több mint 650 ezer néző volt rá kíváncsi, amely 5 millió dolláros jegybevételt jelent.