asdf

A galaxis őrzői - Bővített előzetes és új képek

  • Szerző: Medve Pál
A nyár legjobban várt blockbusterének bővített előzetesét tette közzé a Marvel stúdió. Star Lord, Gamora, Drax, Groot és Rocket új "badass" szuperhős csapata új képeket kapott, valamint James Gunn rendező pajtásai Twitteren osztották meg véleményüket a már kész filmről.

Az új előzetesben kapunk eddig nem látott akciójelenetek, az ádáz főellenségről, Ronanról is kapunk jeleneteket. A trailer kevésbé spoileres, a Marvel kiválóan adagolja az információkat az őrzők sztorijáról. A "coolság mérő" kiakadni látszik. Az IMAX kaland augusztus 14-én startol a hazai mozikban.

Új képeket is kaptunk, pontosítva jelenet piktúrákat. Az ízig vérig stílusos űreposzban Chris Pratt kigyúrva pózol, Dave 'Batista' Bautista pankrátor által megformált Drax szintén feszít és Ronan rosszfiú is elenged egy ördögi tekintetet.

PHd06Ny6e9dHfl_1_m

PH4tn2IQUsxb7b_1_m

 PH4YbJLzLApA88_1_m

PHrec2C4zzawur_1_m

PH5NR94HIvNy96_1_m

PHsi0gqwSOWVwv_1_m

 PHpluwUAcGKxtr_1_m

A rendező James Gunn a film első 17 percét megosztotta az amerikai IMAX mozikban, a teljes változat pedig augusztus elsején  érkezik a nyugati mozikban. A filmes médiumok nevesebb alakjai láthatták az őrzők első bő negyedórás kalandjait, amiről a Twitter oldalaikon közzétették a pozitív véleményeiket is. 

Megosztás facebookon