asdf

Az új Halloween filmtől a bőrünk alatt is érezni fogjuk a rettegést!

A Halloween Kills egy évvel később kerül a mozikba, így csak 2021-ben borzolja a kedélyeket Michael Myers. A főszereplő természetesen Jamie Lee Curtis, míg az eredeti, 1978-as Halloween több színésze is visszatér.

Az új Halloween film készítői, David Gordon Green (rendező) és John Carpenter (író) egy közleményben fejtették ki, hogy miért döntöttek a Gyilkos Halloween halasztása mellett:

halloween_kills

"Fájó szívvel írunk most a Gyilkos Halloween bemutatójának elhalasztásáról, de a mozi világában meg kellett tanulnunk alkalmazkodni a váratlan eseményekhez. Az elmúlt hetekben filmes családunk aggódással teli figyelemmel kísérte a mozikkal kapcsolatos híreket. Sokat beszélgettünk, hogyan juttathatjuk el a Gyilkos Halloweent a hűséges rajongókhoz, és az új nézőkhöz, akik reményeink szerint csatlakoznak majd a film közönségéhez.

A forgatás vad és mozgalmas volt. Felvonultak a jól ismert karakterek: Laurie és Tommy, Lindsey, Lonnie, Marion, Brackett és Az Alak, és természetesen csatlakoztak új szereplők is - együtt, nagyon keményen dolgoztunk a mi Halloween trilógiánk második epizódján. Óriási élmény volt, és biztosak vagyunk benne, hogy a szokatlan kreatív energiák visszaköszönnek majd a filmvásznon sorozatunknak ebben a meglepetésekkel teli új részében. Ha most októberben mutatnánk be, el kéne fogadnunk, hogy közönségünk egy megváltozott környezetben tudja csak megnézni a Gyilkos Halloween-t. Ezért, mindent mérlegelve úgy döntöttünk, hogy egy évvel később lesz a film világpremierje. A már megszokott formátumon kívül 2021. október 14-én IMAX verzióban is a mozikba kerül a film.

A hangeffektek az egyik legjobb stúdióban készülnek, a bőrünk alatt is érezzük majd a sikolyokat és a rettegést. Rengeteg időnk lesz egy olyan minőségű filmet létrehozni, amelyet megérdemelnek a rajongók. És a harmadik rész előkészületei is megkezdődtek – 2022 októberében érkezik majd a nagyvászonra. Megtiszteltetés számunkra ezekkel a karakterekkel dolgozni, és az, hogy visszatérhettünk Haddonfiledbe. Nagyon várjuk már, hogy megoszthassuk veletek is a sorozat új fejezeteit."

A Blumhouse Productions egy rövid videós ízelítőt is kiadott, amiben feltűnik az elpusztíthatatlan rém is!

Gyilkos Halloween/Halloween Kills – Hazai bemutató: 2021. október 14.

Megosztás facebookon