asdf

Bosszúállók - Végtelen háború - Végleges előzetes

Kicsivel több, mint egy hónap múlva a legdurvább összecsapásban lesz részünk a Bosszúállók - Végtelen háború című Marvel moziban.

Az új Bosszúállók első előzetese is vészjósló és ütős lett, de az új és egyben végelges videó brutális lett. Sőt! Többet láthatunk A galaxis őrzői karaktereiből és leginkább Thanos áll a középpontban, akinek a hatalom végtelen ékköveire fáj a foga. A létező összes hős összefogva, feltúrbózva, lehetetlent nem ismerve vág neki a háborúnak. Rengeteg szuperhőssel találkozhatunk majd, így pl. a szokványos Bosszúállók tagjai mellett Dr. Strange, a Fekete Párduc, de még A galaxis őrzői egész brigádja sem hagyja ki a nagy csatát.

A hivatalos szinopszis:

Mialatt a Bosszúállók és szövetségeseik tovább védelmezik a világot az egy hősnek túl nagy veszedelmektől, egy új fenyegetés bukkan fel a kozmosz árnyékából: Thanos. A becstelen intergalaktikus zsarnok célja, hogy összegyűjtse a 6 darab, elképzelhetetlen erőt hordozó végtelenség kövét, és arra használja őket, hogy az egész valóságra rákényszerítse ördögi akaratát. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezette őket – a világ sorsa és saját létezésük soha nem volt még ennyire bizonytalan.

 

Bosszúállók - Végtelen háború/Avengers: Infinity War - Hazai bemutató: 2018. április 26.
bosszuallok_vegtelenhaboru_poszter

Megosztás facebookon