asdf

Charlize Theron a női John Wick! Itt az Atomszőke legújabb előzetese!

Charlize Theron egy kőkemény, szuperdögös kémként akciózik a hidegháborús Berlin falai között. A John Wick rendezőjének pörgős és nagyon stílusos akció-thrillerében, a nagyrészt Budapesten (viszont a főváros nem saját magát, hanem a 80-as évek Berlinjét játssza) forgatott Atomszőké-ben az Oscar-díjas színésznő mellett a további szerepekben James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és Sofia Boutella látható.

A John Wick és a Deadpool 2. rendezője, David Leitch ezúttal a ’The Coldest City’ című népszerű képregény-sorozat alapján készített egy pörgős, szexi és vagány akció-thrillert, amiben az Oscar-díjas Charlize Theron a férfiakat is megszégyenítő, brutális kém szerepében iktatja ki filmbeli ellenfeleit. A hatalmas fizikai kihívást jelentő akciójelenetekre a színésznőt nyolc személyi edző készítette fel, több alkalommal a John Wick második részére alapozó Keanu Reeves-szel együtt. Theron jelenetei nagy részét, hasonlóan Keanu Reeves John Wick-beli szerepéhez, dublőr nélküli vették fel.

A hivatalos szinopszis:

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James McAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában...

Atomszőke/Atomic Blonde - Hazai bemutató: 2017. július 27.

atomszoke_poszter16e

Megosztás facebookon