asdf

Deadpool 2. - Utolsó előzetes

Idén májusban pofátlanul nyomulni fog a mozikban a Deadpool 2., amelynek megjelent a harmadik, és egyben az utolsó előzetese. Elég penge folytatásnak ígérkezik!

A mindig pimasz és nagypofájú Deadpool (Ryan Reynolds) mot sem fogja vissza magát és kegyetlensége sem fakult. David Leitch (John WickAtomszőke) rendezte Deadpool 2.-ben hősünk és kis csapata szembeszáll Kábel-el (Josh Brolin), de a látványos akciózás mellett Deadpool-nak arra is van esze, vagy inkább humora, hogy a DC felé is lökjön egy csípős megjegyzést. Úgy tűnik cinizmusból és humorból nem lesz hiány. De vajon képes lesz-e felülmúlni a világ szinten közel 800 milliót kaszáló első részt?

Hivatalos szinopszis:

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson/Deadpool) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

Deadpool 2. - Hazai bemutató: 2018. május 17.Deadpool 2_movieposter

Megosztás facebookon