asdf

Interstellar - Angol előzetes

Christopher Nolan-nek sikerülhet a csillagok közé emelkednie. Legalábbis számomra az derült ki az Interstellar - magyar címén Csillagok között - előzeteséből, hogy az Eredet rendezőjének sikerült újra maradandót alkotnia.

A Sötét Lovag-trilógia rendezője továbbra sem hazudtolja meg önmagát. Hiába rendezz képregényfilmet vagy sci-fit, mindig minden témában igyekszik a lehetőségekhez képest a realitás talaján maradni. Ez most sincs másképp, pedig ezúttal egy űrutazós-felfedezős kalandra vállalkozott a testvérével, Jonathan Nolan-nel, akivel eddig már olyan filmeket tettek le közösen az asztalra, mint a Tökéletes trükk vagy a Sötét Lovag. Ezúttal ambiciózusabb tervvel álltak elő: egy maroknyi legénységgel elhagyják a Földet, hogy új távlatokat nyissanak az űrkutatásban.

Az előzetes megint azt sugallja, hogy Christopher Nolan – remélhetőleg - intelligens blockbustere elsősorban nem a látvánnyal fog operálni, hanem inkább történet orientált lesz.

Szükségünk is van arra, hogy a Matthew McConaughey által vezetett csapat újabb világokat fedezzen fel, hiszen a Földünk rohamtempóban haldoklik, és ha túl akarjuk élni a bolygónk elkerülhetetlen pusztulását, akkor bizony új - kiszipolyozható- planétát kell találnunk.

A grandiózus vállalkozást olyan neves színészekkel képzelte le, mint Anne Hathaway, Casey Affleck, Jessica Chastain és a Christopher Nolan-filmekből kihagyhatatlan Michael Caine.

interstellar_poster

Christopher Nolan „űrhajója” 2014. november 6-án emelkedhet az űrbe. 

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon