asdf

Káprázatos lesz az új Szépség és a Szörnyeteg

Márciusban kerül a hazai mozikba A Szépség és a Szörnyeteg élő szereplős feldolgozása Dan Stevens és Emma Watson főszereplésével.

A Disney látványos előzetesek és meseszép karakterposzterekkel is előrukkolt korábban, most megérkezett a 3. szinkronizált trailer. Hiába a sok feldolgozás, úgy tűnik ezt a mesét nem lehet megunni, legalábbis a készítők így érzik. A legújabb videó is arról árulkodik, hogy 2017-ben újra részesei lehetünk a csoda és a szerelem egybefonódásának.

A stúdió igyekezett sok mindenben az 1991-es rajzfilmhez hű maradni, főleg ami a kosztümöt illeti, de az ikonikus tánc jelenet is megelevenedik majd. A filmet Bill Condon rendezte, akinek legutóbb a Mr. Holmes-ot köszönhetjük. Emma Watson kislányként rengetegszer látta a klasszikus Disney mesét, így egy óriási álma vált valóra azzal, hogy Belle bőrébe bújhatott. A szörnyeteget Dan Stevens formálja meg, Belle (Emma Watson), apját Kevin Kline alakítja és a pökhendi Gaston-t Luke Evans testesíti meg, de a mellékszerepekben pedig olyan kiválóságok láthatók, mint Emma Thompson, Ian McKellen, Ewan McGergor és Stanley Tucci.

A Szépség és a Szörnyeteg/Beauty and the Beast - Hazai bemutató: 2017. március 23.A_szepseg_es_a_szornyeteg_6E

Megosztás facebookon