asdf

Mi - Szinkronos előzetes

Brutál izgalmasnak ígérkezik a Tűnj el! rendezőjének új filmje, amelyhez befutott az első magyar előzetes. Jordan Peele újabb eredeti és provokatív thrillerrel borzolja idén tavasszal a mozirajongók idegeit.

A Mi című filmet Jordan Peele írta és rendezte. A saját, Monkeypaw Productions cége égisze alatt készült filmjének további producerei Sean McKittrick, Jason Blum és Ian Cooper. 

A történet szerint egy házaspár (Winston Duke és Lupita Nyong’o), gyermekeikkel és barátaikkal (Elizabeth Moss) tengerparti nyaralójukba mennek kikapcsolódni, ahol a legkisebb gyermeküknek különös találkozásban lesz része egy fura "lénnyel", ám ezzel még nincs vége. Ahogy leszáll az éj, nem várt és félelmetes látogatók toppannak be. Mondanom sem kell, elszabadul a pokol. Ígéretes a szereplőgárda és ismét egy furcsa, feszengős mozinak nézünk elébe, emellé egy sejtelmes plakátot is megosztott korábban a rendező. Március közepéig várnunk kell, de ha fele olyan jó lesz, mint a Tűnj el!, akkor megéri a várakozás. Engem eléggé felcsigázott az előzetes, ami nagyon ütős lett.

Mi/Us - Hazai bemutató: 2019. március 14.jordan-peele-us-movie-2019

Megosztás facebookon