asdf

Star Wars - Az utolsó Jedik - Új, angol előzetes

  • Szerző: Simon
Idén decemberben érkezik a Star Wars nyolcadik epizódja, amiből eddig csupán egy előzetes, egy forgatási videó és néhány fotó látott napvilágot. Végre itt az új előzetes + egy új poszter!
A rendező, Rian Johnson külön felhívta a rajongók figyelmét, hogy a Star Wars - Az utolsó Jedik új előzetese enyhén SPOILERES! 

“Ha teljesen tisztán akarod megnézni, feltétlenül kerüld el. De nagyon jóóóóóóó….” – írta a Twitteren Johnson, majd kicsit később ezt írta: "Komolyan, SW fanok, köszönöm, hogy ilyen türelmesek voltatok. Remélem tetszik nektek, amit láttok, annyira büszke vagyok a filmre, és nem várhatok decemberre."

Star Wars - Az utolsó Jedik/Star Wars - The Last Jedi - Hazai bemutató: 2017. december 14.star-wars-az-utolso-jedik-poster-new

A jegyelővétel is kezdetét veszi a mai napon. Íme néhány fontos infó:

1. Van lehetőség személyes jegyvásárlásra! 
Minden mozinkban 10:00 órakor nyit, vagyis október 10-én vidéken hétvéginek számító nyitvatartással várnak a kollégák Benneteket a pénztárakban.

FONTOS, hogy vidéki mozijainkban szerdától már a megszokott nyitvatartás szerint működik, vagyis a korai pénztárnyitás csak a keddi napra érvényes ezekben a multiplexekben.

2. A cinemacity.hu weboldalon is megvehetitek jegyeiteket, ahogy az előző években is!

3. Ezen kívül a Simple applikáción keresztül is bebiztosíthatjátok helyeiteket jegyvásárlással az év várva várt filmjére! 

Megosztás facebookon