asdf

X-Men - Sötét Főnix - Itt a legújabb előzetes

  • Szerző: MoziStar
Idén nyáron a világ sötétségbe borul! Megérkezett az X-Men - Sötét Főnix legújabb előzetese. A '90-es években játszódó filmben több fontosabb X-Men szereplő is visszatér.

Jó esély van arra, hogy Az X-Men franchise feltámad hamvaiból. Ugyan a nézők szerették a 2016-os X-Men filmet az Apokalipszis-t, de a kritikusok már nem voltak annyira elragadtatva az alkotástól. Az X-Men - Sötét Főnix új előzetesét látva sokkal látványosabb és drámaibb mozira számíthatunk, amiről James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) és Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), valamint Sophie Turner (Jean Grey/Főnix) kezeskedik.

Hivatalos szinopszis:

A SÖTÉT FŐNIX-ben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Grey-jel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák. 

X-Men - Sötét Főnix/Dark Phoenix - Hazai bemutató: 2019. június 6.

dark-phoenix-newposter

Megosztás facebookon