asdf

Hírek

Teljesítette küldetését a Free Guy, jöhet a folytatás!

Teljesítette küldetését a Free Guy, jöhet a folytatás!

2021. augusztus 17.
A Ryan Reynolds és Jodie Comer főszereplésével készült Free Guy hódít a mozikban. A színész megerősítette, hogy a Disney is rábólintott a folytatásra.
A Disney nem tudta, hogy nem szórakozhat egy Bosszúállóval?

A Disney nem tudta, hogy nem szórakozhat egy Bosszúállóval

2021. augusztus 02.
Scarlett Johansson szerződésszegés miatt beperelte a Disney-t, a Fekete Özvegy párhuzamos forgalmazása okán.
Hans Zimmer ismét Budapesten koncertezik!

Hans Zimmer ismét Budapesten koncertezik!

2021. május 29.
Budapest is bekerült Hans Zimmer európai turnéjának helyszínei közé – jelentette be a Semmel Concerts és RCI Global.
OSCAR - DÍJ NYERTESEK 2021

OSCAR - DÍJ NYERTESEK 2021

2021. április 26.
Ma hajnalban kiosztották a 93. Oscar díjait! Az idei gála sok szempontból rendhagyó volt, komoly biztonsági előírásokkal és szolídabb vendéglistával, valamint több helyszínnel: a Los Angeles-i Dolby Theatre és a Union Station mellett London, Sydnes, Berlin és Párizs is bekapcsolódott. Az Amerikai Filmakadémia idén A nomádok földje című alkotásnak ítélte oda a legjobb filmnek járó aranyszobrot, emellett elnyerte a legjobb rendezés és a legjobb női főszereplő díját! Íme a nyertesek:
Világpremierrel egy időben érkezik hozzánk a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája

Március 18-án jön a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája

2021. február 02.
Az HBO Max bejelentette, hogy a Warner Bros. Pictures által gyártott egész estés, eredeti HBO Max film, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjére március 18-án, csütörtökön kerül sor a platformon. A bejelentéssel egy időben három új teaser-plakát is érkezett.
Elindult a FILMIO, az új magyar streaming szolgáltatás!

Elindult a FILMIO!

2020. november 19.
Mától új, online filmtárral bővül a Magyarországon elérhető streaming szolgáltatások kínálata. A Nemzeti Filmintézet által elindított platform, a FILMIO sokak érdeklődésére számot tartó, egyedülálló tartalommal szeretné megnyerni magának a hazai nézőket. Napjaink elvárásaihoz igazodva, a lehető legszélesebb kínálatot nyújtva teszi hozzáférhetővé a magyar filmgyártás régi és új remekműveit, klasszikusait, örök kedvenceit.
Durva volt az új G.I. Joe film forgatása!

Durva volt az új G.I. Joe film forgatása!

2020. október 07.
A G. I. Joe – Megtorlás (2013) után téli álmát aludta a szuperharcosokról szóló sorozat, most azonban elkészült a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című spinoff.
Készül az új Sikoly-film!

Készül az új Sikoly-film!

2020. szeptember 30.
A Sikoly-filmek rajongóinak nagy örömére, megint lesz Sikoly-film, és Neve Campbell is visszatér - jelentette be a Paramount Pictures!
Csobot Adéllal forgat filmet Dobó Kata!

Csobot Adéllal forgat filmet Dobó Kata!

2020. augusztus 11.
A hazai mozifilmgyártás újabb mérföldkőhöz érkezett: a Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő különleges látványvilágú családi filmet nemzetközi produkciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel forgatják. A történet kiindulópontja Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes mostoha című, híres regénye.
Tom Cruise vasúti hidat akar robbantani Lengyelországban

Tom Cruise vasúti hidat akar robbantani

2020. augusztus 09.
Szeptemberben a külső felvételekkel folytatódik a Mission: Impossible 7. forgatása, melyet februárban leállítottak a jávány miatt, amikor Velencében kezdtek volna forgatni.
Visszatér a mozikba a Kelly hősei

Visszatér a mozikba a Kelly hősei

2020. június 25.
A Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével 1970-ben készült filmklasszikus július 2-től rövid időre visszatér a nagyvászonra, digitálisan felújított kópiáról vetítik a Corvin Mozi legnagyobb termében.
Hivatalos: Nyitnak a Cinema City mozik!

Hivatalos: Nyitnak a Cinema City mozik!

2020. június 25.
Jelentős magyar filmkínálattal és egyes mozikban rövidebb nyitvatartással indítja újra a mozizást a Cinema City fővárosi és vidéki filmszínházaiban július 2-tól.