asdf

Hírek

A Pentagon is benne van az új Top Gun filmben

A Pentagon is benne van az új Top Gun filmben

2019. november 02.
A Top Gun: Maverick premierjét eredetileg idén nyárra tervezték, de csak 2020 júliusában kerül bemutatásra a film.
Premier előtti magyar, francia és családi filmekkel indul a Cinema City Filmünnep!

Idén is lesz Cinema City Filmünnep!

2019. október 18.
Október 24. – 27. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 10 filmet premier előtt mutat be, 4 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen 29 film közül választhatnak a mozizni vágyók.
42. Képregénybörze - Véget ér a legrégebben futó Bosszú Angyalai sorozat

Október 13-án lesz a 42. Képregénybörze!

2019. október 10.
Október 13-án, vasárnap kerül megrendezésre a 42. Képregénybörze, amelynek ezúttal a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium (1071 Budapest, Városligeti fasor 17-21.) ad otthont. A Városligettől 2 percnyi sétára található iskola most először biztosítja a helyszín a képregényrajongók éves találkozójához. Az esemény vasárnap 10 órakor nyitja meg kapuit és a belépőjegy ára is jelképes, mindössze 500 forint. A kiadók ezúttal sem fogták vissza magukat, sok különlegességre és újdonságra számíthatnak a rajongók.
Decemberben érkezik az év leghazudozósabb vígjátéka!

Decemberben érkezik az év leghazudozósabb vígjátéka!

2019. szeptember 24.
A Poligamy és Coming Out című filmeket is jegyző Orosz Dénes új, legszélesebb közönségnek szóló komédiája a mai fiatalok párkapcsolati vívódásait dolgozza fel a rendezőre jellemző humoros, könnyed formában. Az év leghazudozósabb vígjátéka december 5-én érkezik a mozikba.
Óriási sikerrel zárult a 2019-es CineFest!

Óriási sikerrel zárult a 2019-es CineFest!

2019. szeptember 23.
Óriási sikerrel zárult szeptember 21-én, szombat este a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. A Művészetek Házában megrendezett ünnepélyes zárógálán részt vettek a filmszakma képviselői, hazai és külföldi alkotók jelenlétében átadták a fesztivál díjait.
George Michael sosem hallott dala is felcsendül a Múlt karácsony című filmben

George Michael sosem hallott dala a Múlt karácsony-ban

2019. szeptember 14.
Még a Wham! együttes énekese volt George Michael, amikor Last Christmas című daluk meghódította a toplistákat. Ennek a dalnak a címét vette kölcsön Múlt karácsony című romantikus vígjáték is, amely természetesen karácsonykor játszódik.
Will Smith Budapesten ünnepli a Gemini Man bemutatóját!

Will Smith Budapesten ünnepli a Gemini Man bemutatóját!

2019. szeptember 11.
Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a GEMINI MAN megjelenése alkalmából.
Csillagok háborúja kiállítás Budapesten!

Csillagok háborúja kiállítás Budapesten!

2019. szeptember 04.
George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A filmláncolat immár több mint 40 éve száguld töretlen sikerrel, generáción átívelő népszerűsége szinte páratlan.
James Wan újabb horrorra készül

James Wan újabb horrorra készül

2019. augusztus 12.
James Wan tényleg nem képes nyugodtan megülni a babérjain! Mára ő a világ egyik legsikeresebb producere és rendezője, előbbiről a Démonok között sorozattal és annak leágazásaival, utóbbiról az Aquaman-nel gondoskodott.
Agyvérzést kapott Alain Delon

Agyvérzést kapott Alain Delon

2019. augusztus 09.
A 83 éves francia színész július közepén enyhe agyvérzést kapott, de már jól van. Erről a színész fia beszélt az olasz Corriere magazinnak.
Robert Pattinson Willem Dafoe-val látható a CineFest versenyprogramjában

Összeállt a 16. CineFest nagyjátékfilmes versenyprogramja

2019. augusztus 09.
A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál erős és sokszínű válogatást ad a világ filmművészetéből. A világ majd minden tájáról - Kolumbia, India, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Franciaország, Spanyolország -, összesen 16 versenyfilm érkezik Miskolcra.
Befejeződött a Dűne forgatása!

Befejeződött a Dűne forgatása!

2019. augusztus 09.
Frank Herbert író fia, Brian Herbert tette közzé a hírt: befejeződött a Dűne forgatása, kezdődhet a munka java.