asdf

A Bosszúállók 2. gyilkosabb lesz, mint az első

Joss Whendon rendezésében az új Bosszúállók 2015. május 1-jén érkezik a mozikba.

Marvel legújabb filmje The Avengers: Age of Ultron címet kapta. A Bosszúállók 2-ről nemrég az is kiderült, hogy Higanyszál (Quicksilver) és Skarlát boszorkány (Scarlet Witch), Magneto gyermekei is benne lesznek a történetben. De az első filmben megismert Fekete Özvegy és Sólyomszem is komolyabb szerepet kapnak az eseményekben.

the Avengers

“Az új Bosszúállók film globális lesz. Sok film van, ami nem csak Amerikában, hanem a világ több részén játszódik. Az egyik szórakoztató dolog Sólyomszem megírása. Az első részben elég korán megszállta a gonosz, és a film nagy részében bábuként mozgatták, így most szeretnénk, ha tényleg ott lenne, és a többiekkel közösen ténykedne” – nyilatkozták a film készítői.
Scarlett Johansson szintén visszatér Natasha Romanoff, azaz Fekete Özvegyként, és komolyabb szerepet szánnak neki:
“Natasha komoly szerepet kap a folytatásban, mivel azon karakterek közé tartozik, amelyeknek nincs saját ranchise-a. Igaz az Amerika kapitány 2-ben is benne van, és remekül alakít benne. Ő volt a legszórakoztatóbb nekem,hiszen míg a többiek hősök, ő egy kém. Teljesen más képességei vannak, és nincs benne az a morális gátlás, mint a többiekben. Ez pedig nagy érdekessé teszi őt számomra. Gyilkos dolgot találtam ki neki a második részre.”


A The Avengers: Age of Ultron 2015. május 1-jén érkezik a mozikba.

Megosztás facebookon