asdf

A Másnaposok 3. Magyarországon is megdöntött minden rekordot!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Másnaposok 3. (The Hangover Part III, már a mozikban) világszenzáció – és Magyarországon is megdöntött minden rekordot. Az őrült vígjáték 2009-ben meglepetésként robbant be a köztudatba, és azon nyomban klasszikussá vált. Todd Phillips rendező és stábja: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha és Ken Jeong most harmadszor is bebizonyította, hogy népszerűségük nem véletlen. Újra elvarázsolták, megnevettették és zavarba hozták nézőiket.

Az egész világon összesen kis híján már 200 millió dollár bevétellel büszkélkedő vígjáték hazánkban is szemtelenül népszerűnek bizonyult. A Másnaposok 3. a bemutatója utáni első hétvégén elsöprő sikert aratott: majdnem 110 000 néző, egészen pontosan 109.210 rajongó váltott rá jegyet! A film majd húszezer nézővel többet csábított a moziba, mint az eddigi listavezető, és alaposan felülmúlja az éves toplista harmadik helyezettjét is.

A filmhez elkészült "A vég" feliratos összeállítás:

Bár a Másnaposok és a Másnaposok 2. nézőszámai alapján mindenki arra számított, sokan sietnek majd a multiplexekbe, hogy megnézzék a trilógia fináléját, ez az eredmény igazi meglepetés – azt sejteti, hogy a Másnaposok 3. az év egyik legnagyobb, ha nem a legeslegnagyobb sikere lehet. Nem is csoda – a Másnaposok 3. sok kritikus és még több néző szerint a sorozat legviccesebb, legvadabb és legötletesebb része.

Megosztás facebookon