asdf

A ProVideo áprilisi DVD/BD megjelenései

  • Szerző: P. Kristóf
A ProVideo áprilisban is jobbnál jobb kiadványokkal kedveskedik a filmek szerelmeseinek.

Összeesküvés-elmélet

összeesküvéa

Megjelenés: 2014. április 2.

BD: Végre HD minőségben is megjelenik Richard Donner kultikus akciófilmje. A Mel Gibson és Julia Roberts főszereplésével készült alkotás 5.1-es magyar szinkronnal és 1080p képminőséggel élvezhető. Extrákról egyelőre nem tudni.

Harcban élve

harcban élve

Kritika: Jason Statham megint leszámol a rosszfiúkkal

Megjelenés: 2014. április 2.

DVD: Jason Statham legutóbbi akciófilmje is megérkezik az otthonokba, a mozikban vetített feliratos változat után végre 5.1-es magyar szinkronnal. Extrákról ennél a kiadványnál sem tudni.

A hobbit: Smaug pusztasága

Hobbit

Kritika: Smaug pusztasága látványosra sikeredett

Megjelenés: 2014. április 8.

DVD: Egyértelműen A hobbit második része a hónap legizgalmasabb megjelenése, így DVD-n is egyből csak duplalemezes verzióban adják ki, ráadásul szokatlan módon még az extrák is magyar nyelvűek. Találunk egy kisfilmet, melyben Peter Jackson rendező kíséretében járhatjuk végig a forgatás helyszíneit és beavat minket néhány titokba is a film készítésével kapcsolatban. Majd még egy werkfilm is lapul itt, mely nem csak a film, de a zene elkészítésére is kitér, végül pedig egy két részes dokumentumfilmet is megnézhetünk a forgatás helyszínéről, Új-Zélandról.

BD: A BD változat tartalma ugyanaz, csak minőségben jobb, de a sima változat mellett fémtokos változatban is elérhető.

3DBD: A korábbiakhoz hasonlóan változatlan tartalommal, de már 3D-s minőségben is hazavihető Blu Ray lemezen is A hobbit, ráadásul a műanyagtokos mellett fémtokos változatban is elérhető.

3DBD lentikuláris: Pluszban pedig a hónapban egyedüliként különleges, lentikuláris lemezen is megvásárolható a 3DBD változata a filmnek.

Jégvarázs

jégvarázs

Kritika: Walt Disney Trónok harca musicalje

Megjelenés: 2014. április 9.

DVD: A tavalyi év legsikeresebb rajzfilmje, a legújabb Disney mese is megérkezik végre az otthonainkba, természetesen 5.1-es szinkronnal. Az extrák között pedig megtalálható a mozikban a film előtt levetített Lóra! című Mickey egér rövidfilm.

BD: A BD változat ezúttal is jóval több pluszt tartalmaz, így a Lóra! mellett kapunk még egy werkfilmet, kimaradt jeleneteket, a Let it Go videóklippjét, valamint egy dokumentumfilmet arról a 75 évres útról amely a Jégvarázs elkészítéséig vezetett.

3DBD: A 3D-s kiadáson nem csak a film, de a Lóra! is három diemnzióban élvezhető, ami kell is hozzá, hiszen nagy részben arra a technikára van alapozva, de a kiadvány minden más részlete megegyezik a sima BD-vel.

A te eseted

a te eseted

Megjelenés: 2014. április 9.

DVD: Justin Long legújabb romantikus vígjátékát nálunk be sem mutatták a mozikban, így először találkozhat vele a hazai közönség, ráadásul szinkronosan, bár csak 2.0-ás mono hangon, extrák viszont nincsenek.

Elpuskázva

Elpuskázva

Megjelenés: 2014. április 23.

DVD: Az Elpuskázva szintén extrák nélkül kerül boltokba, viszont 5.1-es magyar szinkronnal és kétféle választható képaránnyal.

A Wall Street farkasa

wallstreet

Kritika: DiCaprio és Scorsese aranyat érő barátsága

Megjelenés: 2014. április 30.

1 lemezes DVD: Azok számára, akiket csak a film érdekel, megjelenik Scorsese új klasszikusa extrék nélkül 5.1-es magyar szinkronnal 1 lemezes kiadásban.

2 lemezes DVD: Azok számára pedig, akik többre kíváncsiak, a két lemezes DVD három kisfilmet is tartalmaz: Vadulás, A farkasfalka, A Wall Street farkasa-kerekasztal

BD: A BD kiadvány extrái teljes mértékben megegyeznek a két lemezes DVD tartalmával, de ezúttal 1080p HD képminőségben és 5.1-es magyar szinkronnal nézhetjük végig DiCaprio ámokfutását.

Egyéb megjelenések: Jake és Soharoszág kalózai: Jake és Hook (április 9.), Szófia hercegnő: Az úszó palota (április 16.), A harag tüze (április 23.)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon