asdf

A sztárok is imádják a Hupikék Törpikéket

A Hupikék törpikék 2. (The Smurfs 2, hazai bemutató: augusztus 1.) világbemutatója alkalmából egyszerre 162 gálapremiert tartottak: mindenütt azért sétáltak végig hupikék szőnyegen a hírességek, hogy aprajafalva nagyon kék és nagyon vicces lakónak új mozis kalandját ünnepeljék.

A nagy napon Észak-Amerika 50 nagyvárosában valamint 5 kontinens 60 országában több mint 3300 méter kék szőnyeget gördítenek a szervezők a mozik elé. Argentínától Ausztráliáig, Kambodzsától az Egyesült Arab Emirátusokig mindenütt a törpök új, az előzőnél is látványosabb és mókásabb kalandja állt a középpontban.

Hupikék Törpkikék 2. Premier - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Természetesen Budapest sem maradhatott ki a Kék Szőnyeges premierből. Az Aréna mozi 2 termében is Aprajafalvához méltó karneváli hangulat alakult ki: már délután tömegével érkeztek a törprajongó hírességek és gyerekeik, hogy végigvonuljanak a kék szőnyegen, kék vattacukrot egyenek, kék szörpöket igyanak a kék lufik között, játsszanak, arcfestésen, színezésen, meseolvasáson örömködjenek, meg persze Törpapával és Törpillával fényképezkedjenek. A nézők között sok ismerős arc is feltűnt. Ott volt Onyuta JuditKálloy Molnár PéterGombos EdinaBéres AlexandraGyőrfi Pál, az OMSz szóvivője valamint TV2 Az ének iskolájának felfedezettje, Hamar Barnabás is.

A számtalan meglepetés után természetesen az est igazi szenzációja, a Hupikék törpikék 2. 3D-s vetítse volt. Felnőtt és gyerek együtt mulatott – augusztus 1-jétől mindenki maga is meggyőződhet róla, hogy milyen mókásak és milyen kedvesek a törpök.

Nézd meg a MoziStar összefoglalóját a hupikék szőnyeges premierről:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Filmek, kritikák és a legfrissebb hírek...

Megosztás facebookon