asdf

Aggódik lánya életéért Lindsay Lohan édesapja!

Lindsay élete veszélyben? Michael Lohan retteg, hogy lánya csatlakozik a Club27-hez.

lindsay

Lindsay Lohan legutóbbi tárgyalásán beismerte problémáit, és hajlandó rehabilitációs központba vonulni. Ennek ellenére édesapja nap, mint nap retteg, hogy elveszítheti lányát. A színésznő idén nyáron tölti be huszonhetedik életévét, Michael Lohan pedig attól tart: lánya csatlakozik a Club27-hez.

lindsaykepdramaijoslat

Az elsősorban amerikai popkultúrában ismert kifejezés azokra a hírességekre utal, akik huszonhét évesen rejtélyes körülmények között elhunytak. A klubhoz olyan nevek kapcsolódnak, mint Brian Jones (saját medencéjében halt meg), Jimi Hendrix (alkohol, és altatók egyvelege), Janis Joplin (herointúladagolás), Jim Morrison (saját fürdőkádjában érte a halál), Kurt Cobain (öngyilkosság máig tisztázatlan körülmények között), vagy éppen Amy Winehouse (drogtúladagolás). Michael Lohan a minap így nyilatkozott a Contacmusicnak: „Nem akarom, hogy a lányommal is ez történjen. Lindsay júliusban lesz huszonhét. Ebben a korban mennyi fiatal halt meg túladagolásban? Szinte állandóan ez jár a fejemben, félve ülök a telefon mellett. Tudom, hogy igazságtalan voltam Lindsay-vel, amikor elhagytam az anyját. Éppen ezért bűnösnek érzem magam.”

lindsaydrogcimlap

A színésznőért szerte a világban szurkolnak fanatikusai, aki nemrég szerepet kapott az Anger Management sorozatában. Linday 45 perccel a forgatás előtt érkezett, így örömmel állt rajongói rendelkezésére (közös fotókat készített velük), és állítólag a forgatáson is rendben ment minden. „Hihetetlenül barátságos. Lindsay bebizonyította, hogy igazi tehetség. Ha személyesen találkozol vele, megérted, hogy miért lett olyan nagy sztár.”- mesélte a stáb egyik tagja.

Mi bízunk benne, hogy Michael félelme nem igazolódik be, Lindsay végre jó útra tér és gyakran láthatjuk majd a mozivásznon! Drukkolunk!

Megosztás facebookon