asdf

Az Empire magazin címlapján a nagy csapat

Nem először fordul elő az, hogy a világ egyik vezető mozimagazinja, az Empire a címlapon „állít emléket” a legjobban várt blockbustereknek. Nem is olyan régen az új mutáns film, az X-Men: Az eljövendő múlt napjainak apropójából adták ki több különböző címlap verzióval az új számukat, amelyeken egy-egy ismert – például Farkas, Magneto vagy Mystique - mutáns szerepelt. Így, aki igazi rajongónak mondja magát akár a teljes csapatot begyűjthette magának. Most A galaxis őrzői kerültek terítékre, ráadásul rögtön két verzióban!

 Az egyikkel kapcsolatban semmilyen meglepetés nincs: teljesen snassz csapatkép, amin újra megcsodálhatjuk az ötfős - Rocket Raccoon (Bradley Cooper hangja), Groot (Vin Diesel hangja), Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana) és Drax (Dave Bautista) – „legénységet”.

guardians_of_the_galaxy_empire_1

A másik verzió ellenben azért sokkal érdekesebb, mert lerántja a leplet a nemezisekről. A galaxis őrzőinek olyan elszánt harcosokkal kell felvenniük a harcot, mint Korath, akinél nincs halálosabb vadász az Univerzumban. A karaktert A sziget és Véres gyémánt sztárja, Djimon Hounsou alakítja.

Mellette a háttérben „bújik meg” Nebula (Karen Gillan), aki nem csak Ronan, hanem Thanos egyik szolgálja és nem mellékesen kiváló orgyilkos. Star-Lord és csapata jobban teszi, ha vigyázz vele!

És akkor jöjjön a lényeg: érezhetően hangsúlyosabb szerepet kapott a karakterképen Ronan, a Vádló. Ez azért van, mert Lee Pace-karaktere lesz a főellenség a filmben, akivel igencsak meggyűlik majd a bajuk Star-Lordéknak. Hasonlóan Thor-hoz, Ronan is elválaszthatatlan a pörölyétől, amellyel képes elnyelni az ellenfele támadó energiáját. Ezenkívül olyan fejlett páncélzattal is rendelkezik, amelynek köszönhetően képes időt lassítani és teleportálni.

guardians_of_the_galaxy_2

A galaxis őrzőinek bemutatójáig már csak „pár” napot kell aludni, ugyanis 2014. augusztus 14-én érkezik majd Star-Lord csapata a mozikba.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon