asdf

Az Intercom januári DVD/Blu-Ray megjelenései

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Az Intercom a jövő évet is rendkívül színvonalas DVD-kiadványaival kezdi meg, úgyhogy összegyűjtöttük, milyen lemezek lesznek kaphatók kínálatukban januártól.

Az elnök végveszélyben

Az elnök végveszélyben

Megjelenés: 2014. január 22.

Kritika: Katasztrofális kirándulás a Fehér Házban

Az idei év második elnökmentős akciója, Az elnök végveszélyben január 22-től DVD-n és Blu-Ray-en is elérhető országszerte. Szokás szerint ezúttal is a DVD kiadás tartalmaz kevesebb extrát, melyek eredeti nyelven érhetőek el. Négy darab kisfilm lapul benne (Egy dinamikus duó: Channing Tatum & Jamie Foxx/Férfiak akcióban: A kaszkadőrök felkészítése/Körön belül: Színészek epizódszerepben), míg a BD változatban még bakiparádé és további kilenc hasonló kisfilm is helyet kapott (A film története: A forgatókönyvtől a moziteremig/A bestia: Az elnöki limuzin/A teljes arzenál: Lőfegyverek, gránátok, tankok és helikopterek/Elnöki ellátás: Hatalmas gyártási munka/Az ovális iroda szétzúzása – Különleges effektusok lépésről lépésre/A bestia vízbe fojtása/A Fehér Ház modellezése/Vizuális trükkök határok nélkül/Fények, felvétel, pulzusrobbantó akciók/Roland Emmerich – Feljebb rakni a lécet), így ha valakit nem csak maga a film érdekel, akkor nem kétséges, melyiket éri meg inkább választani.

Ivócimborák

Megjelenés: 2014. január 22.

Ivócimborák

Az Ivócimborákkal az Intercom egy sajnálatos hibát tesz jóva, hogy ezt a filmet nálunk nem vetítették moziban, pedig Tarantino egyik idei kedvence volt. Ez a film csak DVD-n jelenik meg egyelőre, mely tartalmazza az 5.1-es magyar, orosz, ukrán, lengyel és angol szinkront és további 16 féle feliratot, valamint csak angolul elérhető extrákat. Meghallgathatjuk a készítők kommentárjait, megnézhetjük a kimaradt jeleneteket és pár interjút a stábbal, egy werkfilmet, valamint egy kisfilmet arról, hogyan főztek sört a kulisszák mögött, ráadásként pedig végigröhöghetjük a bakiparádét is.

2 kaliber

2 kaliber

Megjelenés: 2014. január 29.

Kritika: Két jóbarát és a halálos fegyver

Az izlandi rendező, Baltasar Kormákur akció-vígjátéka egyszerre jelenik meg DVD-n és Blu-Rayen. Míg a DVD extrái között csupán a törölt és a bővített jelenetek kaptak helyet, addig BD változatban emellett audiokommentárt és négy részes werkfilmet is találunk. Mindkét kiadáson van a magyar mellett angol, cseh, lengyel, orosz és ukrán hang is, plusz 21 féle különböző felirat. 

Hamarosan...

Hamarosan...

Megjelenés: 2014. január 29.

Lake Bell első rendezése is elkerülte a magyar mozikat, így most lesz először látható hazai terepen. Az Ivócimborákhoz hasonlóan ez is csak DVD-n jelenik meg és tartalmazza azt az öt szinkront és a feliratokat is. Az extrák között találunk audiokommentárt Lake Bell-lel, bakiparádét, egy alternatív nyitójelenetet, kimaradt jeleneteket és promóciós videókat is.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon