asdf

Brad Pitt megint zombikat fog hajkurászni

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Brad Pitt már 2013-ban, a torontoi filmfesztiválon nyilatkozott a Z világháború folytatásáról. A 533 millió dollárost bevételt hozó Z világháború az év egyik legnagyobb sikere lett, minden rosszindulatú kritika ellenére is, így várható volt a folytatás. Végre kaptunk némi infót a filmről.

2017-ben kerül a mozikba a Z világháború folyatása, amivel kapcsolatban egyelőre csak három dolog biztos. Az egyik, hogy ismét Brad Pitt lesz a főszereplő, hiszen az ő neve garancia a sikerre. A másik, hogy Steven Knight írja a forgatókönyvet, aki olyan filmeket jegyez hasonló minőségben, mint Az élet ízei vagy a Gyönyörű mocsokságok. A harmadik biztos tényező, hogy ismét klasszikus akciófilm készül, és nem horror, mert az első rész is ennek köszönheti csaknem 600 millió dolláros összbevételét.

brad-pitt-z-0Szerencsére addig sem kell hiányolnunk Brad Pitt-tet a mozivászonról. Hamarosan feleségével, Angelina Jolie Pitt-tel együtt láthatjuk egy drámában. A tengernél egy házaspárról szól, akik kapcsolata válságba kerül. A történet párhuzamba állítható a mostanában terjedő pletykákkal, melyek szerint Angelina és Brad házasságával nincs minden rendben. A film Angelina harmadik játékfilmes rendezése, és a forgatókönyvet is ő írta.

A tangernél/By the Sea - Hazai bemutató: 2015. november 12.

Megosztás facebookon