asdf

Brad Pitt nagyot csalódott Angeline Jolie-ban

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Készen állnak Brad Pitt ügyvédei, hogy hadba induljanak megbízójuk érdekében, hogy megfelelő láthatási jogokat kapjon, válófélben lévő felesége, Angelina Jolie ugyanis kizárólagos jogot akar szerezni a hat gyerekre.

A sztár azonban hirtelen lefújta a rohamot, mert az utóbbi napokban annyira frusztrált lett, hogy elment a kedve minden botránytól. Angelina nem hívta meg ugyanis a Háladásnapi ebédre, pedig ez az egyik legnagyobb ünnep Amerikában, amikor mindig együtt van a család. 

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-family

Pitt ebből azt a következtetést szűrte le, hogy maguk a gyerekek sem akarják látni, nemhogy a felesége, és ettől teljesen maga alá került. A színész bízik abban, hogy ha a gyerekek időt kapnak, átgondolják a dolgot, és megjön a kedvük az apjukhoz, és ennek nem kedvez, ha minden híradóban azt hallják, mivel vádolja őt Angelina.

brad-marion-paris-allied

Közben még mindig fel-felbukkan az a pletyka, mely szerint az a válás oka, hogy Brad Pitt összejött új filmje női főszereplőjével, Marion Cotillard-ral, ám ezt az összes éritett cáfolja. A Szövetségesek megtörtént eseményeken alapul, és arról szól, hogy két kém egymásba szeret a második világháború alatt, családot alapítanak, aztán felmerül a gyanú, hogy az ifjú feleség az ellenségnek dolgozik. A rendező az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Forrest Gump, Vissza a jövőbe 1-3.).

Szövetségesek/Allied – Már a hazai mozikban!

Megosztás facebookon