asdf

Budapesten járt Schwarzenegger!

  • Szerző: Nikk
  • Forrás: Blikk
Egy magyar rajongója adta le a drótot a médiának: a fővárosban látta a híres színészt, Schwarzenegger-t. Vajon mi hozta őt Magyarországra?

9_o_schwarzi_pesten

Arnold Schwarzenegger Budapesten járt. Mégpedig a legnagyobb titokban! A színész, és egyben kormányzó napok óta fővárosunkban tartózkodott, ám nem tudni, hogy mi hozta őt hazánkba. Schwarzenegger akkor bukott le, mikor egy magyar rajongója hétfő délután egy hotelből látta kijönni a hírességet. A fanatikus a Blikk napilapjának elárulta, hogy autogramot szeretett volna a sztártól, ám a biztonsági emberei nem adtak minderre lehetőséget.

" Egyből odarohantam, könyörögtem, hogy adjon egy autogramot, de a testőrök közbeléptek, és mindenkit elhajtottak mellőle. Azt mondták, hogy Arnold privát látogatáson van itt, ezért nem nyilatkozik, és nem ad senkinek aláírást, majd sietősen a belvárosi óriáskerék felé vették az irányt. Nagyon csalódott voltam, láttam rajta, hogy nincs túl jó kedve, élőben kicsit öregebbnek is néz ki, mint a róla megjelenő fotókon. Nekem úgy tűnt, hogy már nem foglalkozik annyira a testépítéssel, mert nem volt valami jó formában." - mesélte a fiatal lány a Blikk-nek.

Érdekesség, hogy amíg hétfőn Budapesten látták, addig kedden már Londonban fotózták le Schwarzi-t, szerdán pedig ismét nálunk, a Liszt Ferenc repülőtéren akadtak rá, amint magánrepülőjét várja. Hogy a 65 esztendős színészt mi hozta Magyarországra egyenlőre még nem tudni.  

Megosztás facebookon