asdf

Címlapon Ultron és Vasember!

Rohamtempóban közeledik az év legnagyobb képregényfesztiváljának, a Comic-Connak a megnyitója, amelyen a Bosszúállók teljes legénysége is képviseltetni fogja magát. Bár a filmet csak 2015-bem mutatják be, már most nagy lendülettel beindult Tony Starkék marketinggépezete: címlapot kaptak az Entertainment Weekly-től.

Már jó ideje szivárognak ki forgatási képek és videók a különböző szereplőkről (például Thor-ról vagy Amerika kapitányról), de most végre hivatalos anyagokat is kaptunk a stúdiótól. Kezdjük rögvest a címlappal, amelyen a teljes csapat helyett csak Vasember, Amerika Kapitány és a film nemezise, Ultron kapott helyet. Utóbbi elképesztően jól néz ki, Amerika Kapitány ruhájában pedig végre megtalálták a megfelelő egyensúlyt. A nemzeti hős legutóbb viselt, ármánykodástól bemocskolt uniformisát hazafias színekkel „vidították” fel, ami azon túl, hogy vizuálisan trendi a mai ember szemének, szimbolizálja a szuperhős fedhetetlen hazaszeretetét, jellemét.

bosszuallok_ultron_kora_cimlap

A címlapképen kívül meglepték a világot néhány exkluzív jelenet-és forgatási képpel is. Ezek alapján nagyon ígéretesen néz ki a folytatás, ami méltó módon követheti az emlékezetes első részt.

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_2

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_3

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_4

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_5

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_6

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_7

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_8

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_1

bosszuallok_ultron_kora_jelenetkepek_9

Joss Whedon rendezésében készülő film, a Bosszúállók: Ultron kora várhatóan 2015. május 1-én érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon