asdf

Clint Eastwood nem könnyítette meg fia helyzetét!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: Freeman Film
Nem kétséges, a Kipörgetve sztárja, Scott Eastwood apja nyomdokaiba lépett. A 4-szeres Oscar-díjas Clint Eastwood fia legújabb akciófilmjében luxusautókkal száguldozik a csodás Riviéra veszélyes útjain.
„Gyerekként árgus szemekkel figyeltem a forgatásokon, ahogy apa autókon ugrál, és kaszkadőr nélkül bevállal bármilyen rizikós jelenetet. Oltári szerencsés vagyok, hogy most ugyanezt csinálhatom. Újra kölyöknek érzem magamat.” - árulta el egyik interjújában a sármos színész, aki mindenben apja tanácsait követi, és keményen meg is dolgozik a sikerért.
scott_eastwood_kipörgetve0
Scott pár éve még csaposként ténykedett egy San Diego-i bárban, miközben meghallgatásokra járt. „Apám nem könnyítette meg a helyzetemet, és ezért örökké hálás leszek neki. Megtanultam a leckét, hogyan gondoskodjak magamról és hogy senkitől ne várjak szívességet.” Scott-ot nem csak vezetni tanította meg a neves színész-rendező, de az egészséges életmódra is ő ösztönözte, és persze az ifjú titán filmek iránti rajongása is édesapjához köthető. „Nagyon szeretnék majd egyszer együtt dolgozni Martin Scorsesevel, vagy Ridley Scottal, de persze az első helyen Clint Eastwood áll. Minden álmom, hogy egyszer főszerepet játszhassak a filmjében. Már egy ideje beszélgetünk is egy közös filmről.”
scott_eastwood_kipörgetve
Scott képzett pilóta, aktív környezetvédő, kiváló sportoló, igazi gentleman, aki most végre bizonyíthatja mennyire jól áll neki a stílusos tolvaj szerepe: menő autókkal száguldozik Marseille és Párizs utcáin a gyönyörű kubai szépség Ana De Armas oldalán. És bár a hírek szerint a két színész eléggé összemelegedett a forgatások alatt, Scott szíve már foglalt, a 24 éves sportriporter, Maddie Serviente ejtette rabul, aki talán már a KIPÖRGETVE európai premierjére is elkíséri őt.


Kipörgetve/Overdrive - Hazai bemutató: 2017. július 6.
Megosztás facebookon