asdf

Croodék

Eredeti hangok: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke. Zene: Alan Silvestri Fényképezte: Yong Duk Jhun Látvány: Christophe Lautrette. Írta és rendezte: Kirk De Micco, Chris Sanders.

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.

Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

A Shrek és a Madagaszkár alkotói ismét zseniális figurákkal, különleges környezettel és nagyon sok poénnal rukkolnak elő: ez az animációs vígjáték minden korosztálynak egyaránt a kedvence lesz

Mozibemutató: 2013. március 21. Eredeti cím: The Croods 3D Színes, szinkronizált animációs film Gyártó: Dreamworks Animation Műfaj: animációs / családi Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott Magyar nyelvű oldal: http://www.croodek.hu/ Szinkronizált előzetes:

 

KÉPEK CROODÉKRÓL!

Forrás: InterCom
Megosztás facebookon