asdf

Csak a következő X-Men film után érkezik a Farkas második része

  • Szerző: P. Kristóf
A következő pár év sűrű lesz Farkas karakterének, hiszen idén láthatjuk majd az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, majd 2016-ban jön az Apocalypse majd azután érkezhet csak a második Farkas mozi.

Bryan Singer az X-Men trilógia első két része után visszatért a franchise-hoz és jelenleg gőzerővel dolgozik Az eljövendő múlt napjai című legújabb mutánsfilm utómunkálatain, hogy május végére mozikba kerülhessen. Azonban nem érte be ennyivel, már a folytatást tervezi, mely egyelőre az X-Men: Apokalipszis munkacímet kapta és 2016-ban érkezik majd. Ennek kapcsán elgondolkodtató, hogyan valósulhat meg a korábban bejelentett folytatása a Farkas című filmnek, melyben Hugh Jackman karaktere szólóban akciózik. 

Farkas

Egy rajongónak is szöget ütött a fejébe a kérdés és megkérdezte James Mangold rendezőt Twitter oldalán, hogy mi a helyzet a projekttel kapcsolatban, aki volt olyan kedves és válaszolt is: "Még kitaláljuk. A jelenlegi állás szerint az X-Men: Apokalipszis után forgatjuk le a következő Farkas filmet." Ha a ez valóban így lesz, akkor 2017 előtt biztosan nem láthatjuk Farkas következő önálló kalandját, de vajon Jackman, aki korábban is tervezte már a visszavonulását, elvállalja még ezt a szerepet is, vagy új sztárt kell keresnie a stúdiónak? Erre egyelőre nem tudunk választ adni, de az Apokalipszisről már több információval rendelkezünk.

Apokalipszis

A soron következő X-Men film a nyolcvanas években fog játszódni és a franchise történetének legkomolyabb pusztítására számíthatunk majd. Bryan Singer jelenleg az utómunkálatok mellett már a film történetén dolgozik Simon Kinberg-gel, Dan Harris-szel és Michael Dougherty-vel. 

"Az ősi mutánsok létezésével fogunk foglalkozni - hogy évezredekkel ezelőtt jöttek létre és azóta léteznek. A film azonban kortárs időben, pontosabban a nyolcvanas években játszódik majd. Több pusztítás lesz benne, mint az eddigi X-Men filmekben. Ezúttal van egy olyan karakterünk és történetünk, ami megengedi ezt a látványosságot. Jelenleg a sztorin dolgozunk, nemsokára készen is van."

Ez megerősíti a korábbi hírt, miszerint Az eljövendő múlt napjai közvetlen folytatása lesz az újabb film, de a rendező azt is elárulta, milyen szereplők térhetnek vissza az Apokalipszisben. 

"Nem akarok túlságosan belemenni, de ismerős karaktereket mutatunk majd be fiatalabban. Mellékfolytatásnak hívom ezeket, mert nincs egy behatárolható, egyértelmű idővonala a cselekmények."

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon