asdf

Csobot Adéllal forgat filmet Dobó Kata!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
A hazai mozifilmgyártás újabb mérföldkőhöz érkezett: a Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő különleges látványvilágú családi filmet nemzetközi produkciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel forgatják. A történet kiindulópontja Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes mostoha című, híres regénye.
Több mint 100 fős forgatócsoporttal, hazai játékfilmhez eddig nem használt speciális technikai eszközökkel a föld alatt, földön, vízen és a levegőben zajlik a pazar látványvilágot ígérő film forgatása a Megafilm gyártásában.
ElAkezekkelAPapamtol_werk (2)
ElAkezekkelAPapamtol_werk (8)
Bár a minden korosztály számára meglepetéseket tartogató családi film forgatókönyvének alapját egy régi történet adja, a különleges helyszíneknek, a speciálisan kivitelezett kivételes minőségű díszleteknek, jelmezeknek és a CGI (computer-generated imagery) trükköknek köszönhetően az InterCom forgalmazásában megjelenő El a kezekkel a Papámtól! új nézőpontból láttatja az ármánnyal és varázslattal átszőtt mesét. Sőt slágergyanús zenéivel hosszú idő után elevenít fel újra egy ritkaságszámba menő műfajt: a gyerekeket és szüleiket egyszerre szórakoztató filmet.
ElAkezekkelAPapamtol_werk (3)
ElAkezekkelAPapamtol_werk (9)
ElAkezekkelAPapamtol_werk (5)
Az El a kezekkel a Papámtól! Dobó Kata rendezésében Gulyás Buda technikai rendezővel készül, gyártó: a Megafilm, producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, operatőre Reich Dániel, aki legutóbb a Drakulics elvtárs című filmet fényképezte. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. Vágó: Csillag Mano. Az art department látványtervezője Valcz Gábor, míg különleges jelmezeket Bárdosi Ibolya jelmeztervező álmodta meg.
ElAkezekkelAPapamtol_werk (7)
ElAkezekkelAPapamtol_werk (6)
A film szereplői között olyan ismert és elismert színészek tűnnek fel, mint Bokor Barna, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna és Pindroch Csaba.
ElAkezekkelAPapamtol_werk (1)
Főszereplői többek között a Dorkát alakító 11 esztendős Marczinka Bori, akit több száz jelentkező közül választottak ki és az Esztert megformáló Csobot Adél is, akinek ez az első filmszerepe. Ő énekli a produkció egyik fülbemászó, slágergyanús betétdalát is, ami a másik 3 betétdallal együtt az Artisjus- és EMeRTon-díjas zeneszerző és zenei előadó, Rakonczai Viktor szerzeménye.
Eszter Csobot Adél 3
Az El a kezekkel a Papámtól! 2021-ben várható a mozikba.
Megosztás facebookon