asdf

Dán lányból szexi amerikai régésznő

A bemutatás előtt álló Warcraft és a forgatási munkálatokkal „bajlódó”, Assassin’s Creed után újabb népszerű számítógépes játék visszatértét üdvözölhetjük, ugyanis a férfiak kedvenc régésze, Lara Croft hosszú hallgatás után visszatér a vászonra, hogy újabb elveszettnek hitt ereklyét kutasson fel.

A projekt olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy le is szerződtették napjaink egyik legígéretesebb fiatal tehetségét a címszerepre.

alicia-vikander-lara-croft

Alicia Vikander bújhat a szexi kalandornő bőrébe

Bár már az Angelina Jolie-féle verzió is népszerű volt, ám számomra sosem festette le az eredeti széria hangulatát. Ezúttal A dán lány egyik főszereplője, Alicia Vikander tehet egy próbát, akinek annyiból könnyebb dolga lesz, hogy eleve egy reboot-on átesett játék főszerepét kell eljátszania, így talán kisebb lehet rajta a szerepnyomás. Legalábbis a stúdió választásából az derül ki, hogy a Rise of the Tomb Raider - vonalát és stílusát kívánják majd a vászonra vinni. Ahogyan az lenni szokott, a rajongók megint megvadult bikaként püfölik a klaviatúrát, mondván: a gyönyörű színésznőnek nincsenek meg a külső adottságai - telt keblek - ahhoz, hogy eljátszhassa Indiana Jones női inverzét. Magam részéről biztos vagyok benne, hogyha megfelelő scriptet kap, akkor jól meg fogja formálni a szerepét. Régóta tudjuk, hogy a külső hasonlóság csak egy dolog: lélekben és mimikában kell átalakulni, és ha megtörténik, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy a színésznő milyen méretű melltartót visel a gyűrött és véres trikója alatt.

alicia-vikander-lara-croft0

Az MGM, a Warner Bros. és a GK Films szerint az új Tomb Raidert a norvég Roar Uthaug rendezi. A népszerű videojáték-sorozat régész főszereplőjét először Angelina Jolie keltette életre, amiből két mozi is készült, a 2001-ben bemutatott Lara Croft: Tomb Raider 275 millió dollárt hozott, a 2003-as folytatás, a Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője 157 millió dollárt kaszált.
Megosztás facebookon