asdf

Denzel Washington színpadon szeretné befejezni karrierjét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Számtalan nagy filmszínész beadta a derekát, és visszatért a tévéhez: Will Smith-től Adam Sandler-ig sokan döntöttek az utóbbi időben úgy, hogy a mozinál fontosabbak számukra a tévés produkciók.
Viszont Denzel Washington másképpen gondolkodik. A kilencvenes évek óta nem állt tévékamera elé, és bár nagy a kísértés, kitart. A legutóbbi idényben egy főszereplőknek járó Oscar-díj jelölés is őt igazolta, és a következő filmje, védelmező 2. pedig valószínűleg a magas nézőszámmal bizonyítja majd ugyanezt. Ráadásul van, amit Washington még a filmnél is többre tart.
Vedelmezo2_jelenetfoto
A múlt héten a Broadway-en megtartották egy amerikai klasszikus, Eugene O’Neill - Eljő a jeges című darabja a premierjét, amelyben Washington játssza a főszerepet.
denzel_washington_the_iceman_cometh
"Színházban kezdtem a pályámat, és majd egyszer ott is szeretném befejezni. A színészetet élőben lehet a legjobban megtanulni. Amit a filmezésbe beleviszek, azt is színházban tanultam. Játszottam már O’Neill-t, és A védelmezőben is felhasználom, amit az ő segítségével értettem meg." – nyilatkozta a kétszeres Oscar-díjas sztár.

A négy évvel ezelőtt bemutatott A védelmező több mint 192 millió dollárt hozott, Denzel Washington és a rendező Antoine Fuqua nagy sikere lett: nem csoda, hogy pályájuk során először mindketten elvállalták egy folytatás elkészítését.
védelmező 2./The Equalizer 2. - Hazai bemutató: 2018. augusztus 16.
Megosztás facebookon