asdf

Dwayne Johnson betartotta ígéretét!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Dwayne Johnson (Szikla) most már hivatalosan is jó fej. Az akcióhős, aki ha kell, nagyon vicces is, de ugyanakkor érzelmes is tud lenni. A kemény külső mögött bizony hatalmas szív dobog.
A színész ugyanis megtudta, hogy egy tízéves kisfiú idén júliusban nemcsak kimentette a nagymamájuk úszómedencéjéből a kétéves kisöccsét, hanem újjá is élesztette. És ez azért sikerült neki, mert látta kedvenc színészét a Törésvonal című katasztrófafilmben, amiből elleste a szívmasszázs szabályait.
 
Mit tehet erre egy filmsztár? Johnson-t annyira megérintette a kisfiú hősies tette, hogy megígérte, ha Jacob öccse jobban lesz, akkor meglátogathatják őt. The Rock közösségi oldalán keresztül invitálta meg a kis Jacobot, az öccsét Dylant és a szüleit magához – pontosabban a munkahelyére: Vancouverbe, ahol éppen egy új filmet forgat.
Dwayne Johnson and Jacob 00
Dwayne Johnson and Jacob 01
A színész vett nekik repülőjegyet, és amíg ott voltak vele, a kissrác végtelen, korlátlan csokoládéevési jogot is kapott. De talán még ennél is többet ér, hogy Dwayne igazi hősnek nevezte. A hatalmas színész és a kissrác barátsága valószínűleg nem is ér itt véget.
Dwayne Johnson and Jacob 02
Karácsonykor kerül a mozikba a Jumanji – Vár a dzsungel, amely elképesztően pörgős kaland-vígjátéknak ígérkezik, a főszerepeit a Szikla mellett Jack Black és Kevin Hart játssza. Állítólag Jacob és a családja a Los Angeles-i premieren is ott lesz.

Jumanji - Vár a dzsungel/Jumanji: Welcome to the Jungle - Hazai bemutató: 2017. december

Megosztás facebookon