asdf

Dwayne Johnson és Tom Cruise szívesen zúzna együtt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Mi történne, ha napjaink két legnagyobb akciósztárja összeállna, és közösen készítene filmet? Minden bizonnyal adrenalin- és tesztoszteron-túltengés következne be, és felpörögne tőle a közönség.
Talán ez akár össze is jöhet, mert Tom Cruise és Dwayne Johnson egyhangúlag nyilatkozott, hogy szívesen harcolnának egymás oldalán. Tekintve, hogy Hollywood két legjövedelmezőbb színészéről van szó – Johnson pont most lett a legtöbbet kereső hollywoodi sztár a Forbes magazin listáján –, a producerek is biztosan felkapták már a fejüket.
tom_cruise_mission_impossible_fallout_premier
A dolog úgy pattant ki, hogy az Entertainment Weekly Canada megkérdezte Tom Cruise-t, szívesen szerepelne-e együtt Johnsonnal, amire rögtön érkezett a tömör válasz, hogy naná. Aztán bővebben: „Abszolút benne vagyok. Jó móka lenne.”

A Szikla sem volt rest, rögtön válaszolt is Twitteren: „Haha, figyuzzál, haver... a móka brutálisan enyhe kifejezés. Ha majd együtt harcolunk, ámulni fog a világ. Össze fogjuk hozni. De most a Mission: Impossible – Utóhatásra gyúrok.”
Dwayne-Johnson-Skyscraper-Premiere
Mint láthatjuk, Johnson udvarias gesztussal honorálta Cruise pozitív reakcióját, amennyiben a kollégája új filmjét népszerűsítette a több milliós követői tábora számára. Lehet, hogy ez egy szép barátság kezdete?
Dwayne Johnson-t most a Felhőkarcoló című akcióthrillerben láthatjuk a mozikban, Tom Cruise pedig hamarosan érkezik a Mission: Impossible – Utóhatás főszerepében, amely az alkotók szándéka szerint a két évtizedes múltra visszatekintő sorozat megkoronázása.
Mission: Impossible - Utóhatás/Mission: Impossible – Fallout – Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.
Megosztás facebookon