asdf

Dwayne Johnson már megint megmenti a világot!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Dwayne Johnson Trump és Merkel után az év embere? Furcsa gondolat, de nem tűnik lehetetlennek. A tekintélyes Time magazin minden év végén címlapjára teszi azt, aki a szerkesztőség szerint a legnagyobb hatást gyakorolta az adott évre.
Eddig volt már ott elnök, politikus, tudós, békeharcos és űrhajós is. A neten mostanában egyre terjed az a pletyka, hogy – bennfentes információk szerint – az év embere címre esélyes döntősök között ott van Dwayne Johnson is.

„Nem annyira az eddigi eredményei, mint a befolyása és a lehetséges jövőbeli hatása miatt van esélye” - nyilatkozta a névtelenséget kérő bennfentes. A szuperizmos színész nemrég már azt is felvetette, hogy négy év múlva indul az amerikai elnökválasztáson. Persze, addig azért dolgozik is.
jumanji_2017_movie
Legközelebb a Jumani – Vár a dzsungel egyik főszerepében láthatjuk Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan társaságában. Robin Williams klassikus vígjátékának modernizált és felturbózott vígjátékában egy digitális játék belsejébe szippantva kell megmentenie a világot – amit a valóságban talán elnökként és az év embereként is folytathat majd.

Jumanji - Vár a dzsungel/Jumanji: Welcome to the Jungle - Hazai bemutató: 2017. december

Megosztás facebookon