asdf

Eastwood, a csempész-család

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Egy elegáns premier nem családi esemény. Általában sztárok és celebek sétálnak a vörös szőnyegen, és töltik meg a nézőteret.
Viszont Clint Eastwood ezt másképp gondolja. Los Angelesben már sor került az új filmje, A csempész bemutatójára. A film egy nyugdíjas férfiról szól, aki az USA és Mexikó határán egy kábítószerbanda drogfutárja lesz – eleinte senki sem gyanakszik rá, de a rendőrség egy nyomozója felfigyel az öregre, és a nyomába ered. A filmet a 88 éves Eastwood rendezte, és hat év szünet után szerepet is vállalt benne. Természetesen a főszerepet. És az egész család elkísérte a premierre.
Clint-Eastwood-His-Family-Mule-LA-Premiere (1)
A vörös szőnyegen ott volt 32 éves fia, Scott, 50 éves fia, Kyle, az ő felesége, Cynthia Ramirez, 48 éves lánya, Alison, az ő férje, Stacy Poitras, a 25 éves lánya Francesca, a 21 éves Morgan, valamint 24 éves unokája, Graylen, volt felesége, a 88 éves Maggie Johnson valamint jelenlegi barátnője az 55 éves Christina Sandera. Eastwood híres arról, hogy segíti a családjában lévő művészeket, ezúttal Alison lánya kapott szerepet a filmben.
Clint-Eastwood-His-Family-Mule-LA-Premiere (2)
Azért persze nemcsak a rokonságnak jutott hely: a filmbeli detektívet játszó Bradley Cooper, valamint a többi színész: Taissa Farmiga, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Michael Pena és Diane Wiest is ott volt – de ezúttal a fotósok kivételesen főleg családi fényképeket akartak csinálni.
A csempész/The Mule - Hazai bemutató: 2019. január 10.
Megosztás facebookon