asdf

Együtt mozizott magyar labdarúgó-válogatott

Március 20-án, szerdán a Lurdy Házban rendezte meg az MTVA A Csodacsapat című - saját forgalmazásában március 28-án mozikba kerülő - francia vígjáték premier előtti vetítését. A pesti plázában hatalmas meglepetést okoztak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, élükön Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal, amikor vakuk kereszttüzében bevonultak a díszbemutatóra.  A film szinkronhangjai közül Ganxsta „Döglégy” Zolee, Gesztesi Károly, Mészöly Kálmán, valamint Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Menczer Tamás is jelen voltak, A Dal versenyzői közül pedig többek közt Gyurcsík Tibor és Palcsó Tamás is kíváncsi volt a filmre.

A magyar-román meccsre készülő labdarúgók, a vetítésen szintén jelen lévő U21-es focisták, valamint a filmet szinkronizáló színészek egy-egy labdát, a válogatott tagjai pedig egy mezt is dedikáltak, melyeket az MTVA a későbbiekben jótékonysági árverésre bocsát.

 A Csodacsapat díszbemutató-fotó-MTVA-Nagy Zoltán (140)

A díszbemutató illusztris vendégeit rögtön elvarázsolta a poénoktól hemzsegő vígjáték, melyben egykor sikeres focisták egy halászfalu egyetlen munkalehetőségét adó konzervgyár megmentéséért csatolják fel újra a stoplis cipőt. A filmvetítés remek hangulatban telt, a poénok rendre célba találtak, és akiknek nem szívük csücske a labdarúgás, azok is önfeledten szórakoztak a film komikus és emberi helyzetein.

Különösen a labdarúgó válogatott meríthetett erőt a filmbeli szurkolók támogatásából, hiszen pénteken zárt kapuk mögött Romániával mérkőznek meg a Puskás Ferenc Stadionban. A világbajnoki selejtezőt az M1 20:15 órakor élőben közvetíti, a Kossuth Rádió a 2 félidőtől kapcsolódik be a közvetítésbe, de a telesport.hu, illetve a hirado.hu oldalakon online is nézhető a mérkőzés.

Fotók: MTVA/Nagy Zoltán, Gálos Mihály Samu.

A filmelőzetes az MTVA engedélyével.

Megosztás facebookon