asdf

Elárulta szörnyű titkát a molett színésznő

Súlyos titkot cipelt magával Rebel Wilson, a nem éppen anorexiás alkatú ausztrál színésznő, de most már képtelen volt magában tartani. Pályafutása elején - jogot tanult! "Úgy voltam vele, hogy ha a színészkedés nem jön be, egye kutya, ügyvéd leszek - mondja a 27 éves Rebel. - Tanulgattam, tanulgattam, de azt vettem észre, hogy egyre jobb szerepeket kapok, úgyhogy nem kell aggódni, valószínűleg már soha nem öltök talárt."

Rebel Wilson

Rebel a Koszorúslányok kicsi, de annál nagyobbat ütő szerepével robbant be a köztudatba. A Tökéletes hang című zenés vígjátékban ő Háj Amy, a szabad szájú, de pacsirtahangú egyetemista, és a film sikere nyomán ő lesz az idei MTV Music Awards háziasszonya.

Rebel Wilson2

Michael Bay rendezőnek is megakadt a szeme a színésznőn: Rebelt választotta Pain & Gain című tarantinós beütésű thrillere női főszereplőjének. A film megtörtént eseményeken alapul. Floridai testépítők a kilencvenes években emberrablásból akartak meggazdagodni, de próbálkozásuk vérfürdőbe torkollott. Michael Bay vicces balfékeknek ábrázolja a bűnözőket, akiket Mark Wahlberg és Dwayne Johnson alakít..

Megosztás facebookon