asdf

Első kép az Interstellar-ból

Végre felgyorsultak a dolgok Christopher Nolan rejtélyes új filmje körül, mely pár napja megkapta az első normális plakátját, most pedig megjelent az első hivatalos jelenetkép is.

Az Entertainment Weekly legújabb számában közölték az első hivatalos jelenetképet a filmből, melyen a főszereplő, vagyis Matthew McConaughey látható két fiatalabb színész társaságában, míg egy kisebb kép a rendezőt mutatja forgatás közben. A mellékelt cikk pedig végre elárul pár apróságot az idei év egyik legrejtélyesebb filmjéről.

interstellar

"Nolan megkérdezte tőlem, hogy akarok e csinálni egy filmet a fekete lyukakról, relativitásról, gravitációról és ezeknek az időre gyakorolt hatásáról? Nagyszerűen hangzott. Ugyanakkor ez egy nagyon emberi törtgénet is egyben egy apa és lánya kapcsolatáról." - nyilatkozta a film látványtervezője.

A plakát megjelenésével egyetemben korábban azt is megtudtuk, hogy a film első rendes előzetese jövő héten debütál majd a Godzilla előtt, a film producere pedig most elárulta, hogy mivel is lesz dolgunk.

"Az előzetes a film szlogenjére koncentrál majd: Az emberiség a Földön született. Azonban nem itt fog kipusztulni. Ez kiemeli az emberiség sorsát az univerzumban." - mondta Emma Thomas. 

Csillagok között (Interstellar) - Hazai bemutató: 2014. november 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon