asdf

Ez az apáca a frászt hozza majd ránk!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A Démonok között-univerzum még csupán négy filmből áll, de a mozis rémisztgetés mestere, James Wan, aki az Aquaman rendezése kedvéért hűtlen lett a műfajához, viharsebesen dolgozik az újabb epizódokon: és úgy tűnik, ha valamibe ő belekezd, nem végez félmunkát.
A hírek szerint lesz újabb Annabelle-film, a Démonok között-nek is lesz új része, de leghamarabb Az apáca kerül a mozikba. A producer nemrég a Las Vegasban összegyűlt amerikai mozisoknak bemutatta, a koraőszi bemutatóra készülő film pár részletét, és a titoktartást ígérő, de szerencsére fegyelmezetlen nézők azóta is számtalan üzenetet, tweet és ehhez hasonlót tettek közzé a neten.
apáca
Egy újságíró pedig összegyűjtötte őket, és azóta mindenki még jobban várja Az apáca érkezését: mert a jelek szerint, nagyon rémisztő lesz. Las Vegasban az is kiderült, hogy Want a klasszikus olasz horrorfilmeket ihlették meg, vagyis ez a rész alaposan el fog térni a sorozat eddigi darabjaitól, de nagyon erős hangulatú, látványos film készült, amely új és egy filmnél valószínűleg hosszabb életű főszereplőt vezet be: Valak, az apácaruhás démon már a 2016-os Démonok között-ben megmutatta az igazi arcát, és az Annabelle 2. végén is felbukkant egy pillanatra.
 
Az apáca/The Nun - Hazai bematató: 2018. szeptember
Megosztás facebookon