asdf

Ezért imádjuk Jennifer Lawrence-t!

Sokan példát vehetnének az Oscar-díjas színésznőről, hiszen ő az egyik legkedvesebb és legönzetlenebb sztár.

Andy, a 23 éves Down-kóros fiú saját elmondása szerint már több, mint tíz éve a színésznő legjobb barátja. Ez így is van, a középiskolában osztálytársak voltak. Évekkel azelőtt, hogy híres lett, a 14 éves Lawrence benevezte a fiút egy iskolai versenyre, mely a legnépszerűbb fiút kereste. Andy szülei eleinte aggódtak emiatt, úgy gondolták, hogy csak kicsúfolnák őt a többiek.

Andy

Jennifer végül meggyőzte őket, hogy nincs mitől félniük. Mivel akkortájt ő volt a suli legnépszerűbb csaja, így saját maga kezdett el kampányolni Andy-ért. Társait könnyen a jó ügy mellé állította, így a kisfiú toronymagasan győzött. Azóta eltelt jópár év, Jennifer világsztár lett, barátjáról azonban nem feledkezett el, még mindig tartják a kapcsolatot. Andy úgy írja le magát, mint a színésznő legnagyobb rajongója. Amikor Jennifer megnyerte az Oscar-díjat, senki nem volt Andy-nél izgatottabb, föl-le ugrált, a levegőbe boxolt és azt kiabálta : "Istenem! Ez az én csajom! Megcsinálta! Igen! Igen! Igen! Megkapta! Szeretlek Jennifer."

Andy

Andy édesanyja így nyilatkozott a fiatal színésznőről: "Jennifer egy igazán kedves lélek. Nem sok filmsztár töltené azzal az idejét, hogy különleges igényű gyerekeken segítsen. Andy életének egyik nagy fordulópontja volt, amikor Jennifer rávette iskolatársaikat, hogy megválasszák a legnépszerűbb gyereknek. Nagyon sok időt töltöttek együtt az évek során. Mindig óriási tisztelettel fordult a fiam felé és nagyon kedvesen bánt vele."

Andy

A mai napig nagyon közel állnak egymáshoz, Jennifer például állandóan küldözget neki apró ajándékokat, egyszer például A hallgatás törvénye dedikált poszterével lepte meg, melyre a következőt írta neki: "Andy, soha ne felejts el. Szeretlek. Jennifer

Amellett, hogy remek színésznő, Jennifer Lawrence a magánéletében is egy rendkívül kedves és jólelkű személyiség, amelyet tökéletesen tükröz az, hogy jobbá tette egy nagyon különleges fiú életét.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon