asdf

Famke Janssen hazudott Főnix szerepéről

A legújabb X-Men film már a mozikban. Úgy tűnik az Eljövendő múlt napjaiban nem csak a múlt és a jelen kapcsolata volt érdekes a rajongók számára. Sokak örömére régi arcok is felbukkantak a mutáns moziban.

Az X-Men franchise rajongói valószínűleg nem lepődtek meg, hogy az Eljövendő múlt napjaiban újra láthatták Jean Grey, azaz Főnix karakterét. Famke Jassen korábban ugyan azt nyilatkozta, hogy nem tartja valószínűnek, hogy visszatérne Jean Grey bőrébe. "Nagyon jól hazudok, mint kiderült" - mondta nevetve - ugyanis akkor már tudta, hogy visszatér, de titoktartási szerződése volt.

X-Men-3-Jean-Grey-portrait-Famke-Janssen

"Nem rajongok a hazugságokért, hiszen azok sok problémát okoznak, de időnként kénytelen vagyok ezt csinálni, még akkor is, ha nem könnyű. Mikor odajött hozzám egy újságíró, és erről faggatott, már javában benne voltunk a forgatási munkálatokban." – tette hozzá a színésznő, akit legközelebb az Elrabolva 3-ban láthatunk, egy anya szerepében, amely 2015 januárjában kerül a mozikba.

Famke-Janssen-J.-Mendel-X-Men-Days-Of-Future-Past

Patrick Stewart, azaz X Professzor és a színésznő baráti kapcsolata nem újkeletű, hiszen játszottak együtt a Star Trek ben is. „Többször futottunk össze különböző filmes rendezvényeken Patrick-kal, mint privátban. Egyszerűen nincs időm. Mikor találkozunk, akár forgatáson, akár máshol, olyan mintha egy család összejövetelen lennénk." -  mondta Jassen.

"Szeretem az X-Men filmeket és nagyon élveztem a lehetőséget, hogy játszhattam egy ilyen népszerű képregényfeldolgozásban." - mondta a filmről Famke. "Csodálatosnak tartom az X-Men karaktereket, akár a nőkről, akár a férfiakról beszélünk. Nagyon tetszik, hogy a női szerepek nem csupán egy férfi barátnőjét alakítják, hanem tudósok, orvosok, mutánsok, erős és érdekes személyiségek. Köszönet ezért Bryan Singer-nek, hogy bebizonyította: léteznek a világegyetemben erős és érdekes nők." – tette hozzá a színésznő, rendező, forgatókönyvíró.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon