asdf

Forog a női Ocean’s film

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A rebootnak annyi köze lesz 60-as évekbeli filmhez, illetve annak 2001-es feldolgozásához, hogy az eredeti alapanyagra épülő filmet ezúttal női szereplőkkel váltják fel.

A lényeg megmarad, mégis mindig minden egészen más benne: ez nemcsak az összes óceánra, hanem az Ocean’s filmekre is igaz: az áramlat alaposan irányt váltott a legutóbbi Clooney-Pitt- Damon és a többiek kaland óta.

oceans-8 (17)

A legújabb változatban ugyanis nyolc nő tervel ki és hajt végre egy vagány rablást New York-ban. George Clooney helyét az Oscar-díjas Sandra Bullock foglalta el, a társai pedig Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kalling, Sarah Paulson, Awkwafina valamint az Oscarra jelölt Helene Bonham Carter és Rihannna. A nő oldal előretöréséből kicsit visszavesz, hogy a rendezést azért férfira (Gary Ross) bízták, de legalább a forgatókönyvíró nő: Olivia Milch.

A Warner Bros. ma kiadott közleménye szerint a forgatás már folyik New Yorkban és környékén, és minden jel arra mutat, hogy a stáb lazán szállítja a kész filmet a 2018 nyarára szánt premierre. Persze, nem is csoda: a lazaság az Ocean’s filmek védjegye…

Ocean’s 8 - Forgatási képek - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon