asdf

Gyurcsík Tibi és a Mozi széles vásznon

  • Szerző: Nikk
Tegnap este Gyurcsík Tibi is részt vett a Michel Gondry rendezte Tajtékos napok című film premierjén a Lurdy házban. Az X-Faktor felfedezettjét filmes szokásairól faggattuk, de azt is megkérdeztük, hogy hogyan tetszett neki a már említett alkotás.

581698_10200325580075123_279007685_n

Filmnézés otthon, vagy inkább moziban? Is-is. Vannak filmek, amiket kifejezetten csak moziban vagyok hajlandó megnézni, mert tudom, hogy a látvány és a hang nagyon fontos része az alkotásnak. Például egy Avatart nem lehet otthon igazán élvezni, azt 3D-ben kell látni az IMAXben. De egy limonádé filmet, egy vígjátékot szívesen megnézek otthon.

Egyedül, vagy partnerrel? Egy vígjátékhoz kifejezetten társaságra van szükségem, de egy drámát bármikor megnézek egyedül is.

Kukorica, vagy nachos? Mind a kettő, egymás után. Kétszer! (nevet) Mire beérek a filmre,  elfoglalom a helyem és elkezdődik a film, addigra az egyiket már meg is ettem!

Kedvenc film? Az abszolút kedvenc, amit minden évben meg tudok nézni a Forest Gump!

Hogy tetszett a Tajtékos Napok? A romantikus vígjátékot párommal néztük meg, amiről nem tudtam, hogy művész film lesz. Nagyon nehéz volt az eleje, a közepén vért izzadtam, de a végére összeállt a kép, és még így is maradt bennem sok kérdés. Mivel real beállítottságú vagyok, ezért picit távolabb állnak tőlem a művészfilmek, de egy évben párat azért bevállalok.

Megosztás facebookon