asdf

Hatalmas adománnyal jótékonykodtak Paul Walker tisztelői!

  • Szerző: Nikk
Felelőtlenség miatt vesztette életét a végzetes éjszakán Paul Walker? Az egykori bálvány közeli barátja a Halálos Iramban sztárjának emlékére hatalmas adományt adott a minap egy segélyszervezetnek.

Kiderült miért kellett ilyen fiatalon meghalnia!
A napokban végre nyilvánosságra kerültek a Paul Walker halálának körülményeiről szóló vizsgálatok eredményei. Az immáron négy hónapja elhunyt  amerikai híresség a mérések szerint 150 km/órával csapódott a Carrera GT oszlopának, ami azt jelenti, hogy Walker és barátja a megengedett sebesség  (ez 72 km/h volt) kétszeresével száguldott Santa Clarita külvárosi utcáin. Nem elég, hogy a Halálos iramban karaktere túl gyorsan haladt a gépjárművel, de a hírek szerint a gumiabroncsok is elég régiek, elkopott állapotúak voltak, hiszen 9 éve használták már őket. A pletykákat egyelőre még nem erősítették meg a hivatalos szervek.

 paul walker jotekonysag

Jótékonyság a sztár emléknapján!

Több mint 8000 ember vett részt azon az eseményen, ahol a tavaly elhunyt sármos színészre emlékeztek. A rendezvényen részt vetők jótékonykodtak is, mégpedig a Reach Out Worldwide javára. A ROW egy olyan hálózat, amely telefonon ad nagyon gyors segítséget a mentési, helyreállítási teendőkről, amennyiben egy súlyos baleset, vagy természeti katasztrófa szemtanúi, résztvevői lennénk. A hatalmas összegről szóló csekket (£28,600) Paul Walker egy közeli barátja adta át a cég tulajának, Darren Bull-nak.   

"Paul egy igazi bálvány volt az az autós közösségben. Köszönetet szeretnék mondani a Santa Pod Raceway-nek, és kollégámnak, Sharonnak, hogy segítik munkánkat. Ez a szeretet, adomány  pedig rendkívül megérintett minket. Ez volt a legnagyobb adomány, amit valaha kaptunk!” - mondta el Bull.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon