asdf

Henry Cavill Ben Affleck Batman szerepéről nyilatkozott

  • Szerző: P. Kristóf
Pár hónap múlva hivatalosan is elkezdődik a Batman vs Superman forgatása. Az acélember folytatásában Henry Cavill ismét magára ölti a kriptoni szuperhős jelmezét, míg nagy vetélytársát ezúttal Ben Affleck fogja megszemélyesíteni.

A színészt már most rengeteg bírálat és kritika érte, pedig még egyetlen jelenetet sem forgatott le Batmanként. A film másik főszerepét játszó Henry Cavill a Total Filmnek adott interjújában többek között erről is beszélt és elárulta, hogy miért tartja remek választásnak.

Henry Affleck

"Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz, filmkészítőként és az életben is megvan a saját stílusa, nem utánoz senkit. Ráadásul mindigis nagyon állhatatos volt a karrierjével szemben. Voltak mélypontjai, melyeket siker követett és most épp a csúcson van ismét, ami egy nagyon erős személyiséget igényel és mutat, én meg kifejezetten szeretek ilyen emberekkel együtt dolgozni, mert ehhez a munkához pontosan ilyen erős személyiségre van szükség. Kell hozzá egy bizonyos elkötelezettség és hogy higgyünk önmagunkban és ez Benben tökéletesen megvan." - nyilatkozta a Supermant alakító sztár jövőbeli partneréről.

A hír, hogy Ben Affleck kapta Batman szerepét óriási felháborodást keltett a nézőkben, de azóta több szakmabeli is megvédte az amerikai színészt egy-egy interjúban már Cavill előtt is, mint például Christian Bale, vagy Matt Damon. 

Zack Snyder legújabb filmje, a Batman vs Superman 2015. július 17-én érkezik a mozikba és a két főszereplő mellett már biztosan láthatjátok majd benne Amy Adams-t, Laurence Fishburne-t, valamint Diane Lane-t is. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon