asdf

Hercules kitart katonái mellett

  • Szerző: P. Kristóf
Dwayne Johnson újabb képekkel kedveskedett rajongóinak a Magyarországon forgó Hercules című filmjéből.

Egyre nagyobb betekintést kaphatunk a főszereplőnek köszönhetően a hazánkban jelenleg is forgó Hercules: Thracian wars című képregényadaptáció kulisszái mögé. Eleinte Dwayne Johnson csak saját magáról, sminkjéről és jelmezéről posztolt képeket, később azonban már a díszleteket, csatajeleneteket, sőt a többi főszereplőt is megmutatta nekünk. A Hercules forgatásáról készült galériánk neki köszönhetően azonban folyamatosan bővül, ezúttal ismét egy harcos képet láthatunk. 

"16 óra egyhuzamban - a katonáim erősek és készek a harcra. Jó emberek. #Vérnemismeridőt." -írta a kép alá az amerikai sztár.

A filmet Brett Ratner (Csúcsformában trilógia, X-men: Az ellenállás vége) rendezi és Dwayne Johnson mellett Joseph Fiennes, John Hurt, Ian McShane, Rufus Sewell, Rebecca Ferguson, sőt még Andy Vajna felesége és Palvin Barbi is szerepel a filmben.

A forgatókönyvet az azonos című képregényből írták és a múltja által üldözött Herculesről szól, aki 12 csodatétele után zsoldonak áll. Öt hűséges katonájával járja az ókori Görögországot és árulja szolgáltatásait aranyért. Amikor Trákia királya megkéri, hogy vegye fel a harcot a kegyetlen hadúrral rá kell jönnie, hogy a győzelemhez újra azzá a hőssé kell válnia, aki egykor volt. 

A Hercules: Thracian Wars 2014. július 25-én kerül a mozikba. 

Hercules forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 
Megosztás facebookon