asdf

Hivatalos: Március 8-án nagyszabású akcióval érkezik Magyarországra az HBO MAX

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Az HBO Max, a WarnerMedia prémium streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals minőségi szórakoztató tartalmainak egész univerzumát kínálja majd.
A szolgáltatás vonzó díjszabással érkezik. Az HBO GO eddigi fix havi díja a közvetlen előfizetők számára 1890 forint volt, míg az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz. Az HBO Max érkezésének alkalmából a cég jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg meglévő és leendő ügyfeleit. Az aktív és közvetlen HBO GO előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 33%-os kedvezményt kapnak. Tehát az induláskor mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd. Azok az új ügyfelek, akik március 31. előtt regisztrálnak az http://www.hbomax.com oldalán, szintén a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt (amíg le nem mondják), a mindenkori havi díjból (amely változhat) 33% kedvezményt kapnak. Az indulás napján az http://www.hbomax.com oldalon lehet regisztrálni.

Március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetésre kerül egy új, éves előfizetési konstrukció is amely folyamatos, rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosít, 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért. Az éves előfizetési díj április 1-én 18990 forint lesz.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának ügyvezető igazgatója elmondta: „Az HBO Max vadonatúj streamingélmény, amely hihetetlenül vonzó áron kínálja a legjobb szórakoztató műsorokat, filmeket, saját gyártású sorozatokat és gyerekeknek szóló programokat a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és továbbiak kínálatából. Örömmel erősítjük meg, hogy az HBO Max március 8-án érkezik meg Magyarországra, miközben tovább dolgozunk azon, hogy a platform egész Európában és a világ minden pontján elérhetővé váljon”
Peacemaker_1
Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit, köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után. Többek között a következő népszerű Warner Bros. filmek válnak elérhetővé a felületen: Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei és a Tom és JerryAz HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Tizenegyes állomás (Station Eleven), a Peacemaker – BékeharcosA farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete (Sex Life of College Girls). A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, többek között a várva várt A besúgó. Emellett jön a Dafne és a többiek (Dafne and the rest), a Kamikaze, a Szexi svédek (Lust), a RuxxEnyhülés (The Thaw), és a Garcia! Lesznek non-scripted, tehát forgatókönyv nélküli, improvizált szórakoztató műsorok is, például az Amy babát vár (Expecting Amy), a Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike), az F-Boy Island - Kamuarcok szigete és a Selena + Séf. A gyerekeknek szóló tartalmak között például a Tini titánok, harcra fel!, a Gumball csodálatos világa, a Tapsi Hapsi és barátai és a Cocomelon is elérhető lesz. Fontos megjegyezni, hogy a címek folyamatosan kerülnek fel az HBO MAX-ra, nem minden cím lesz elérhető az induláskor.
MatrixFeltamadasok

Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője elmondta: Az HBO Max globális terjeszkedése gyors ütemben zajlik: további 15 európai országban indítjuk el a felületet, és ezáltal már a világ 61 térségben leszünk jelen. Célunk, hogy az egész világon mindenütt közvetlenül a fogyasztókhoz jussunk el. Népszerű tartalmainknak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy a világ egyik vezető streamingszolgáltatása lehessünk.”

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon. Az HBO Max több operátor partnereken keresztül is elérhető lesz.

Az ügyfelek a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard és PayPal), valamint a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során is fizethetnek a szolgáltatásért.

Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál majd a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillalhárom egyidejű streameléselőfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz5.1-es térhangzásDolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése.

Megosztás facebookon