asdf

Hugh Grant kémfőnököt alakít legújabb filmjében

Hugh Grant kémfőnököt játszik Guy Ritchie új filmjében. Az Igazából szerelem sztárja egy brit haditengerészeti hírszerzés főnökét alakítja majd.

The Man From U.N.C.L.E. című 60-as évekbeli tévéfilmsorozatból forgat mozifilmet Guy Ritchie. A Golden Globe-díjat is magának tudó sorozat 105 epizódot ért meg, amelynek az első néhány részét még fekete-fehérben vetítették.

HughGrant

A hírek szerint a moziváltozat produkciós munkái szeptemberben kezdődnek, a bemutató jövőre várható. A film két főhőse, Napoleon Solo és Illya Kuryakin a titokzatos U.N.C.L.E. (United Network Command for Law and Enforcement) szervezetnek dolgozik, Grant a brit haditengerészeti hírszerzés főnökét alakítja majd.

Korábban Steven Soderbergh karolta fel a filmtervet, elképzelései szerint George Clooney játszotta volna Solót, de a színész visszalépett, a rendező pedig hamarosan szintén vette a kalapját. Ritchie verziójában Solo szerepére Henry Cavillt (Az acélember) választották ki, a társát Armie Hammer (A magányos lovas) alakítja. A forgatókönyvön Ritchie jelenleg Lionel Wigrammel, a Robert Downey Jr.-ral készült Sherlock Holmes-filmek forgatókönyvírójával dolgozik közösen.

Megosztás facebookon