asdf

Igazán különleges lett Ben Stiller filmzenéje

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Ben Stiller többé már nem csupán egy olyan színész, aki néha rendezőként is megmutatja szakmai tudását, végre igazi rendezővé érett.

A Walter Mitty titkos élete című film, melynek nem csak rendezője, de egyben főszereplője is, igazán különleges darabbá vált a keze alatt. Amellett, hogy vicces és játékos - ahogy az tőle már megszokott -, teljes mértékben egyedülálló is. A látványról az Izlandon és Grönlandon forgatott lélegzetelállító tájak, valamint a meghökkentő digitális trükkök, míg a hangulatáról a zenéje gondoskodik.

Walter Mitty titkos élete

A filmben felcsendülő dalokból összeállított lemez nemsokára meg is jelenik, melynek a szerkesztését és elkészültét Stiller saját maga felügyelte. A korongon olyan előadók számait hallhatjátok majd, mint az izlandi Of Monsters and Men, José Gonzalez, Jack Johnson, a Bahamas, Grace Mitchell és a Junipet. A legkülönlegesebb darab azonban a női főszerepet alakítő Kristen Wiig-től származik. Ez lesz a színésznő első lemezen megjelent dala, rögtön egy igazi klasszikust, David Bowie Space Oddity című számát értelmezte újra akusztikus verzióban. 

(Walter Mitty titkos élete hazai bemutató: 2013. december 26.)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon