asdf

Így bunyózik Sly és Svarci

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: ProVideo
Csütörtöktől mozikban a SZUPERCELLA (16) című akciófilm, amiben a két legendás sztár, Sly és Svarci együtt próbálnak megszökni egy szuperbiztonságos börtönből.

A 80-as években szinte elképzelhetetlen lett volna, hogy a két ikonikus akciósztár, Sly és Svarci egy filmben szerepeljen. Sok víznek kellett lefolynia a Dunán, hogy Terminátor és Rambo végre együtt álljon a kamerák elé: először a neves akciósztárokat felvonultató A feláldozhatók 2-ben láthattuk őket közös jelenetben, de most a Szupercellában (16), ebben a vérbeli klasszikus akciófilmben mutatják meg a világnak, hogy ketten együtt mire is képesek. Poénokban, és bunyóban most sincs hiány. Sőt! Az egyik jelenetben egymás ellen kel ökölre a két sztár, akik szerepük szerint egy szuperbiztonságos börtönből próbálnak megszökni, de ehhez egymás segítségére van szükségük. „Egész nap forgattunk, különböző kameraállásokból. Sly földre került, majd én is földre kerültem. Behúztam neki. Behúzott nekem. És végül egy vad verekedős jelenet kerekedett az egészből.” – mesélte  Svarci egy internetes oldalnak. „Persze jól meg volt tervezve minden mozzanat, sokat dolgoztunk rajta, hogy minden ütés pontos legyen. De nem kontrollálhatsz mindent. Egy idő után kicsúszott a kezünk közül a dolog, és rögtönöztünk. Félelmetesen jó volt a közös munka!”  

Amikor az újságíró egy valós bunyó lehetőségére terelte a szót, hogy vajon ki kerekedne felül kin, mindkét sztár poénos válasszal reagált. „A következő filmünkben mi leszünk a morcos vén csókák és lejátsszuk a meccset egymás között.” – válaszolt nevetve Sly. Svarci erre azzal kontrázott, hogy ’ Sly ütne-verne, erre én jól elküldeném, hogy szálljon már le rólam, és inkább együnk egy jót.’ A Terminátor azért azt is hozzátette zárásként, hogy mindkettőjükben duzzad a versenyszellem, és emiatt egy nagyon érdekes küzdelem lenne.

Október 24-én minden mozirajongó tanúja lehet annak a történelmi pillanatnak, hogyan kel ökölre a két ikonikus sztár a Szupercellában (ebből kapunk egy kis ízelítőt a feliratos filmrészletben), Stallone és Schwarzenegger miként szövögeti közösen a szökésüket a börtönből.

Megosztás facebookon