asdf

Íme az Amerika Kapitány: A tél katonája kimaradt jelenetei

  • Szerző: Medve Pál
A DVD, Blue-Ray megjelenés előtt a az adathordozókat forgalmazó kiadó egy kis kedvcsinálás érdekében hivatalosan is közzétett néhány kimaradt jelenetet az Amerika Kapitány második részéből. A többi plusz kimaradt szcénákat majd a megjelent csomagban csodálhatjuk meg.

A Marvel filmstúdiója egy megállás nélküli marketing gépezet, a monumentális Galaxis őrzői promók mellett a már bemutatott filmjeit is gőzerővel menedzselik. Most az Amerika kapitány: A tél katonájából kaptunk kimaradt jeleneteket, hogy egy  pillanatra se hagyjon alább a "kielégítetlen" szuperhős szükségletünk. A Marvel univerzum patriótájának DVD, Blue-Ray megjelenése augusztus 18-án érkezik a tékák és webshopok virtuális polcaira.

Az első kimaradt szcénán Maria Hill (Cobie Smulders) flegmázik a S.H.I.E.L.D központjában, miközben az eltűnt kapitányt kutatja Nick Fury titkos társasága.

A második kimaradt jelenet már jóval akciódúsabb, amiben Alexander Pierce (Robert Redford) fenyít rá az alkalmazottakra - akik szokás szerint értelmetlenül néznek - hogy kerítsék elő a felszívódott hőst egy iskola tornaterméből. Pörgős jelenetet kapunk amiben a S.H.I.E.L.D marcona katonái betörnek a tanoda falai közé.

Megosztás facebookon